Ultima oră

Inconstienta criminala- au condus la limita comei alcoolice

Gabriel Sava
22 oct 2010 567 vizualizări
Nu ne dezmintim de eticheta pusa din pricina sportului ridicatul paharului la gura! Doi vrinceni vor da socoteala judecatorilor dupa ce s-au urcat la volan intr-o avansata stare de ebrietate.

Rezultatele probelor biologice arata ca ambii soferi se aflau in apropierea pragului de la care, in mod normal, se poate considera instalarea comei alcoolice. Florin Virgil C., din Focsani a fost oprit de politistii rutieri pe data de 21 mai, iar Constantin T., tot din municipiu, pe 6 iunie. La primul sofer, rezultatul alcoolemiei a fost de 2,45 grame la mie in timp ce la al doilea, in cele doua probe, rezultatele au fost de 2,70 respectiv 2,60 grame la mie. Conform politistilor, la un astfel de grad de betie, ambii soferi ar fi putut produce adevarate tragedii in cazul in care ar fi fost implicati intr-un eveniment rutier. Si pentru ca astazi debuteaza Bachus 2010, politistii atrag atentia amatorilor de tulburel ca ar fi mai bine sa lase masinile acasa daca au de gind sa-l invoce pe zeul vinului si al bucuriei debordante, Bachus. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.