Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
21 oct 2010 709 vizualizări
Marasesti: Tinara hoata trimisa la puscarie

O tinara din Marasesti va ajunge la inchisoare dupa ce a spart mai multe societati din oras. Politistii din Marasesti au ridicat-o pe Daniela C., de 30 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei privative de libertate de un an si zece luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de furt. Femeia a fost dusa in arestul politiei. (D. C.)


Focsani: De la o cearta au ajuns la coaste rupte


Un barbat de 35 de ani, din Focsani, a fost trimis in judecata de procurorii vrinceni pentru savirsirea infractiunii de lovire si alte violente. Conform rechizitoriului, Florin Ras C. a avut in seara zilei de 7 aprilie o discutie mai aprinsa cu un alt barbat. Pentru ca spiritele erau incinse, in aplanarea discutiei a intervenit Gheorghe Maxim. Deranjat ca a fost intrerupt, Florin C. l-a lovit pe Gheorghe Maxim cu pumnii si picioarele, pina cind acesta a cazut la pamint. Victima a ajuns la spital cu traumatisme care au necesitat 4-5 zile de ingrijiri medicale. (G. S.)


Focsani: Baut si grabit la volan, a cazut in plasa polistilor


Daniel Feroiu, de 25 de ani din Focsani va da socoteala judecatorilor dupa ce a condus pe drumurile publice in stare de ebrietate. Pe 15 mai, barbatul a fost oprit la Odobesti de echipajul de politie rutiera pentru depasirea vitezei legale. Oamenii legii l-au "mirosit" pe focsanean si l-au pus sa sufle in fiola. Testele ulterioare au indicat o concentratie alcoolica de 1,4- 1,25 grame la mie. Barbatul a declarat anchetatorilor ca bause cu o seara mai inainte insa a considerat ca efectul alcoolului trecuse. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739419 zile, 3 ore, 31 minute, 13 secunde
Miati luat permisu aaa?va iau sapcile din cap coteilor
, acum 739419 zile, 3 ore, 31 minute, 13 secunde
si noi suntem cu ochii pe voi !!!
, acum 739419 zile, 3 ore, 31 minute, 13 secunde
tribunalele tot o sa cada peste voi o data !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.