Ultima oră

TOP STIRI: Medicii italieni afirma ca infirmiera focsaneanca Maricica Hahaianu nu mai are activitate cerebrala

Ziarul de Vrancea
15 oct 2010 491 vizualizări
Ultimul buletin medical prezentat de Cesira Piscioneri, purtatoarea de cuvant a spitalului Casilino, la ora 13.30 locala, a spulberat orice speranta in legatura cu starea de sanatate a Maricicai Hahaianu. A fost declarata astfel "absenta activitatii cerebrale".

Starea generala s-a "agravat ulterior". Medicii au decis ca pacienta sa fie "tinuta sub supraveghere medicala in urmatoarele 6 ore". In acelasi timp, a fost activata o comisie pentru a "analiza" cadrul general al situatiei Maricicai.


Primarul Romei, Gianni Alemanno, a venit azi, la ora 13.30 ora locala la spitalul Casilino de la Roma, pentru a fi alaturi de Adrian Hahaianu, sotul Maricicai. Tot la pranz a sosit si ambasadorul Romaniei in Italia.


Cu cateva ore inainte, Parintele protopop Nicu Voinea, de la parohia ortodoxa din zona Casilina, a rostit rugaciuni la capataiul tinerei si i-a dat ultima impartasanie. "Am vorbit cu sotul doamnei, care mi-a dat permisiunea sa o impartasesc. E o persoana demna si curajoasa, se roaga si el pentru Maricica, isi stapaneste cu greu lacrimile", ne-a declarat parintele Nicu Voinea.


Intrebat in legatura cu evolutia anchetei, avocatul Maricicai Hahaianu, Alessandro di Giovanni, prezent la spitalul Casilino, a declarat pentru HotNews.ro ca organele de justitie si-au facut datoria si au analizat declaratiile martorilor, precum si imaginile telecamerelor de supraveghere, avand "un cadru clar asupra dinamicii celor intamplate".


de Miruna Cajvaneanu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.