Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
4 oct 2010 489 vizualizări
Bataie pentru gardul proprietate personala la Bolotesti

Scandal cu bite si lovituri de ciocan la Bolotesti, pe marginea unui drum de acces pe linga o vie. Iulian Bostiog a ajuns simbata seara la Spitalul de Urgenta Focsani dupa ce a fost batut destul de tare de niste vecini recalcitranti. Acesta acuza ca primarul din localitate, Stefan Sichin, i-ar fi pornit pe oameni impotriva lui si ameninta ca agresorilor, dar si instigatorului, le va face plingere penala. "Am niste teren unde, de ani de zile, nu este drum de acces, fiind blocat. Am permis pina acum sa se intre pe la mine, insa m-am decis sa imi imprejmuiesc parcela. Vecinii mei au sarit, l-au sunat pe primar si el le-a spus sa-mi darime spalierii ca ar fi pe domeniul public. Am montat 65 m de spalieri, iar trei vecini au sarit la mine cu o bita si un ciocan. Mi-au dat in cap, peste miini si pe spate, m-au ametit tare. Seara am ajuns la spital. Ii voi da in judecata pentru ca m-au batut, desi gardul doream sa-l amplasez pe terenul meu. Nici primarul nu-i nevinovat pentru ca, sub ochii mei, a modificat pe acte anumite informatii si el a dat ordin sa-mi darime gardul", ne-a spus Iulian Bostiog. Primarul din comuna, social democratul Stefan Sichin, nu a putut fi contactat ieri pentru a i se mentiona pozitia. (Iulia CRETU)


Corectie cu pumnii si picioarele


Un barbat din comuna Gologanu a fost dat pe mina Politiei dupa ce a batut-o pe mama sa. De furia agresorului nu a scapat nici cumnata agresorului. Alertati de strigatele femeilor, vecinii au anuntat politistii, care l-au surprins pe agresor in timp ce-si batea cumnata cu pumnii si picioarele. Politistii l-au sanctionat contraventional pe Mihai U. pentru tulburarea linistii publice. Barbatul s-ar putea alege si cu dosar penal. Un alt scandal s-a produs vineri seara la Marasesti. Doi localnici au consumat alcool, dupa care s-au luat la harta. Gheorghita C., 37 ani, a fost batut de Ionel S., 51 ani, dupa cum spun politistii. Din primele investigatii s-a stabilit faptul ca agresiunea a avut loc pe fondul betiei. Cei doi barbati au iesit de la bodega si si-au reglat conturile in strada. Victima a ajuns la spital cu traumatism cranio-facial. Si la Maicanesti a fost prilej de scandal simbata seara. Dupa ce au baut bine, Ionut M., 20 de ani si Catalin M., 24 de ani, ambii din localitate, au provocat un conflict in urma caruia au spart si geamul din local. Citeva fete aflate in interior au dus la pornirea scandalului finalizat dupa interventia politiei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.