Ultima oră

Focsaniul a dansat la cele mai asteptate nunti ale toamnei

Ziarul de Vrancea
4 oct 2010 11040 vizualizări
Simbata si-au jurat iubire pe viata, la Focsani si Sinaia, proaspetele familii Duta si Dinuta

Lumea buna a Focsaniului s-a impartit simbata seara intre doua nunti mult asteptate in oras. Daca familiile Dinuta si Diaconu au petrecut la nunta copiilor la hotelul Alpin din Sinaia, alaturi de peste 200 de invitati, alte doua familii importante din oras, Duta si CelMare, care s-au incuscrit simbata ca "victime" colaterale ale zeului Cupidon, si-au invitat rudele si prietenii la sala de bal de la "Fashion Center" pentru o alta nunta care a reunit sute de invitati si multa voie buna. Andrei Valentin Dinuta, fiul oamenilor de afaceri Rodica si Petre Dinuta, a condus-o la altar simbata pe fata pe care o iubeste de mai multi ani, Ana Maria Diaconu, fiica lui Emilian Diaconu, consilier judetean PDL si a Victoriei Diaconu, directorul de la Inspectoratul Teritorial de Munca. Pentru a pastra o amintire de neuitat petrecerii care a urmat cununiei, tinerii si-au invitat prietenii sa petreaca la o nunta deosebita, organizata la Sinaia, unde atmosfera a fost intretinuta pina in zori de Wilmark si "Veveritele lui Maruta". Practic, hotelul a fost rezervat pentru nuntasi, care au venit in numar mare la petrecere, in frunte cu primarul orasului. Cum ambii tineri sint arhitecti, ea pentru constructii si el pentru afaceri, Ana Maria si Andrei le-au promis tuturor ca isi vor "construi" o casnicie la fel de frumoasa ca a parintilor. O mare de prieteni a petrecut simbata seara, la Focsani, la nunta unui alt cuplu de tineri frumosi (foto). Avocatul Catalin Duta, fiul silvicultorului Gica Duta, fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii, si al judecatoarei Silvia Duta, s-a casatorit cu notarita Alina CelMare, fiica fostului director al Aministratiei Nationale a Penitenciarelor, chestorul Ionel CelMare, ca o incununare a unei frumoase povesti de iubire. Dragostea "cea mare" dintre cei doi tineri a fost prilej de mare petrecere, nasii perechii fiind un alt cuplu din high-life-ul focsanean: Monica si Ovidiu Bajenaru. Cum ambii insuratei sint copii unici la parinti, de pe lista de invitati nu a lipsit nimeni. Si cum cu dragostea nu prea e de glumit, iar ambele cupluri au deja cariere de succes si familii care sa le ajute, n-ar fi exclus ca invitatii sa petreaca si la botez anul viitor, pe vremea aceasta. Casa de piatra, multa fericire si intelegere le dorim proaspetilor casatoriti! (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4002 zile, 2 ore, 1 minut, 41 secunde
Niste corupti care fac nunti din banii celor umiliti! Nici Duta si mai ales celmare nu au calitatea si modestia de oameni cinstiti. Poate copii vor fi altii, dar daca pornim de la ipoteza ca ce vezi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.