Ultima oră

Dumitru Dila are din nou stampila de sef fara intermediari

Gabriel Sava
28 sep 2010 1088 vizualizări
Protectia Consumatorului Vrancea are din nou personalitate juridica

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Vrancea a revenit la statutul de institutie cu personalitate juridica de sine statatoare, prin iesirea de sub coordonarea Comisariatului Regional de la Galati. "Este un lucru bun pentru ca s-a eliminat birocratia iar relatia directa cu Autoritatea elimina mult din timpul de asteptare pentru anumite rezolutii", a declarat Dumitru Dila, seful CJPC. Si functia lui Dila a devenit, in acest fel, de la comisar sef adjunct in comisar sef. Dila asteapta insa rezultatul procesului cu Autoritatea Nationala, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie pe exceptia de neconstitutionalitate a Ordonentei de Guvern care a dus, in mai 2009, la schimbarea sa din functie. Vesti mai putini bune se anunta insa pentru unul dintre cei sase comisari din echipa de 14 angajati a CJPC. "Noua organigrama prevede disponibilizarea, in urma unui concurs care va fi sustinut la nivel local, a unui dintre cei 6 comisari principali. Din 14 posturi vor ramine astfel 13, si vom vedea in urma concursului cine va fi disponibilizat", a adaugat Dila. Acesta spune ca masura disponibilizarii trebuie luata, in ciuda volumului mare de munca, peste care se adauga multe actiuni tematice dictate de ANPC. In primele 6 luni din 2010, comisarii au efectuat 1300 de controale si au aplicat o mie de sanctiuni. (Gabriel SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739420 zile, 10 ore, 27 minute, 27 secunde
Mai DILA,volumul tau mare de munca este sa dai iama in frigiderele comerciantilor dupa cascaval,caci TU si supusii tai( VERZELE DE COMISARE DIN SUBORDINE) nu va gasiti sa controlati decit pe amaritii citeste integral
, acum 739420 zile, 10 ore, 27 minute, 27 secunde
s
, acum 739420 zile, 10 ore, 27 minute, 27 secunde
s
, acum 739420 zile, 10 ore, 27 minute, 27 secunde
ss
, acum 739420 zile, 10 ore, 27 minute, 27 secunde
a
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.