Ultima oră

Sucuri si apa minerala neconforme la vinzare

Gabriel Sava
15 sep 2010 621 vizualizări
Inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Vrancea au efectuat mai multe controale la 51 de operatori economici din judet, producatori, distribuitori si comercianti de apa minerala si bauturi racoritoare.

"A fost un control tematic privind respectarea prevederilor legale la depozitarea si comercializarea apelor minerale naturale, apelor de izvor si apelor de masa imbuteliate precum si calitatea, conformitatea si modul de etichetare, prezentare si publicitate a bauturilor racoritoare si a sucurilor si nectarurilor din fructe", a declarat Dumitru Dila, directorul CJPC Vrancea. Inspectorii au descoperit la 39 dintre operatorii economici abateri sanctionate cu amenzi in valoare totala de 35.600lei. 8 litri de bauturi racoritoare au fost retrase definitiv de la comercializare, avind data de valabilitate depasita, iar aproape 2.000 litri de apa minerala si bauturi racoritoare au fost oprite temporar de la comercializare, din cauza etichetelor neconforme. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.