Ultima oră

Mini Stiri

Raluca Manolache
14 iul 2010 617 vizualizări
Nanesti: A murit dupa ce a baut insecticid

O femeie de 49 ani din Nanesti si-a pus capat zilelor dupa ce a baut continutul unei sticle cu insecticid. Oamenii legii din Focsani au fost informati ca Ancuta D. a murit dupa ce a inghitit din greseala substante toxice, in timp ce se afla acasa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenta si a fost transportat la SML Vrancea in vederea efectuarii necropsiei. (R. M.)


Panciu: Oras "inchis" pentru un apel eronat la 112


Politistii din Panciu au "inchis" cu echipaje toate iesirile din oras dupa ce au fost sesizati de Ion B. ca persoane necunoscute i-au furat masina Opel Zafira. în urma sesizarii s-a dispus aplicarea conceptiei "Navodul" pe raza judetului, dar dupa citeva minute s-a dispus incetarea actiunilor deoarece masina fusese luata de fiul reclamantului. Barbatul care a apelat 112 in mod eronat se vor lua masurile legale in vigoare. (R. M.)


Rastoaca: S-a rasturnat cu caruta pe malul Putnei


Un batrin din Rastoaca a ajuns la Spitalul din Focsani dupa ce s-a rasturnat cu caruta pe malul riului Putna. Stan G., de 83 ani, a plecat la iarba cu caruta si pentru ca nu s-a mai intors politistii au plecat in cautarea lui. în urma verificarilor acesta a fost gasit pe malul riului Putna, cu caruta rasturnata peste el. Cercetarile sint continuate de politisti pentru a se stabili modul de producere a incidentului. (R. M.)


Tifesti: S-au batut la bautura


Un barbat din Tifesti a avut nevoie de ajutor medical dupa ce s-a batut cu un consatean. Oamenii legii au fost sesizati ca in jurul orelor 21.30, in fata unui magazin din satul Batinesti, a avut loc o altercatie intre doua persoane.

Ioan B., de 34 ani si Iordache M, de 43 ani, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, s-au certat, iar in urma incidentului primul dintre acestia a cazut si s-a lovit la cap. Politistii continua cercetarile. (R. M.)


Focsani: Cabluri electrice in flacari


Pompierii din Focsani au intervenit in jurul orei 05.20 dupa ce pe Bulevardul Unirii a izbucnit un incendiu la cablurile electrice situate deasupra unui magazin. în urma incendiului a ars izolatia unui cablu electric pe o lungime de circa 2 ml. Cel mai probabil, din primele cercetari efectuate, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit provenit de la un cablu electric neizolat corespunzator. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.