Ultima oră

Instructorii auto nu se lasa batuti

Raluca Manolache
8 iul 2009 940 vizualizări
Instructorii auto independenti nu renunta la dreptul lor de a munci. Chiar daca nu au primit un raspuns favorabil de la Prefectura si de la Autoritatea Rutiera Romana Vrancea privind circulara care le suspenda activitatea, acestia nu se lasa batuti.

"Vom trimite o adresa prin care vom solicita anularea circularei prin care instructorilor auto independenti li se interzice sa practice meseria pentru ca trebuie sa se reautorizeze", spune Emil Ravoiu, liderul Cartel Alfa, confederatie la care este afiliat sindicatul instructorilor auto. Adresa va fi trimisa atit la Autoritatea Rutiera Romana din Vrancea, cit si la Bucuresti. Cei 24 de instructori auto care profeseaza in Vrancea nu mai au activitate de aproape o luna dupa ce Ministerul Transporturilor a emis o circulara prin care li se interzice sa mai profeseze pina la aparitia unor norme legislative. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.