Ultima oră

Fetita de doua luni, moarta in conditii necunoscute

Dan Chiriac
19 ian 2009 1375 vizualizări
Alti trei oameni si-au aflat sfirsitul in week-end

O fetita de doua luni a murit in conditii necunoscute, la Marasesti. Parintii fetitei au venit simbata dimineata cu aceasta la spital, dupa ce copilului i se facuse rau. Copila a fost luata cu ambulanta de-acasa si transportata la Spitalul Marasesti, unde s-a constatat decesul. Cadavrul, care nu prezinta urme vizibile de violenta, a fost transportat la Spitalul Judetean Focsani-Sectia Anatomo-Patologie, pentru stabilirea cauzei mortii, in conditiile in care oamenii legii banuiesc ca bebelusul nu a fost bine ingrijit. Politistii cerceteaza alte trei decese produse la sfirsit de saptamina. In dimineata zilei de simbata, politistii focsaneni au fost sesizati cu privire la faptul ca Bogdan Balin, 55 ani, din Focsani, a fost gasit decedat in propria locuinta. Citeva ore mai tirziu, aceiasi politisti au fost sesizati de locatarul unui bloc din Focsani, despre faptul ca a gasit o persoana intinsa pe jos, in scara blocului in care domiciliaza. Medicii de la ambulanta au constatat decesul persoanei respective. Politistii au stabilit ca este vorba despre Vasile Dudulica, 52 ani, din Focsani, care face parte din categoria persoanelor fara adapost. Medicul legist urmeaza sa se pronunte cu privire la cauza decesului. Simbata seara, politistii focsaneni au fost sesizati de locatarul unui bloc de pe strada Aleea 1 Iunie din Focsani, despre faptul ca Ion Ionascu, 67 ani, a fost gasit mort in casa. Politistii deplasati la fata locului pentru cercetari au stabilit ca barbatul figura in evidente cu afectiuni medicale. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.