Ultima oră

Ghirlande colorate cu luminite electorale la Focsani

Doina Ganea
26 nov 2008 702 vizualizări
Mult mai devreme ca de obicei, edilul sef al Focsaniului, Decebal Bacinschi, a dispus luminarea orasului cu beculetele de sarbatoare.

Practic, alegerile de duminica au devansat aprinderea luminitelor de Craciun, chiar daca facturile la iluminatul public vor creste semnificativ. Incepind de ieri, focsanenii au putut vedea ghirlandele de lumini colorate pe bulevardele Bucuresti si Unirii, principalele artere de circulatie. Daca in anii precedenti se astepta montarea in aproape tot orasul, erau facute probe si apoi erau pornite luminitele de sarbatori, anul acesta angajatii municipalitatii au reparat in graba ghirlandele din anii trecuti si le-au si pus in functiune inca de luni seara. Potrivit primarului Decebal Bacinschi, pina vineri luminile de sarbatori vor fi aprinse si pe bulevardele Garii, Republicii, Independentei si Cuza Voda, urmind ca pe celelalte strazi din oras sa fie pornite imediat ce vor fi montate, in zilele urmatoare. "Noi nu avem ca la Bucuresti un buton ca sa putem porni odata in tot orasul toate luminitele. De aceea, pe masura ce le pornim le si verificam. Cert este ca dorim ca pina la 1 Decembrie sa putem lumina tot orasul pentru sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei", ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi. La Focsani, pavoazarea orasului a inceput inca de la sfirsitul lunii octombrie, edilul sef motivindu-si decizia de a incepe mai devreme prin faptul ca nu are suficienti angajati pentru aceasta actiunea, mai ales ca anul acesta nu s-a mai apelat la o firma specializata pentru pavoazarea orasului. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.