Ultima oră

Sute de tineri vor sa imbrace haina de politist

Raluca Manolache
3 iun 2008 876 vizualizări
357 de tineri vrinceni si-au aratat pina acum intentia de a deveni politisti cu acte in regula. Statisticile IPJ Vrancea arata ca 97 dintre aceste persoane s-au inscris la concursul de admitere in Academia de Politie "Al. I. Cuza" care se va desfasura in perioada 20 iulie - 10 august, termenul limita pentru depunerea dosarelor fiind data de 6 iunie

Pentru anul universitar 2007/2008 sint scoase la concurs 355 locuri, 10 fiind rezervate pentru persoanele de etnie roma. De asemenea, 260 de persoane si-au depus candidatura pentru concursul de admitere in Scolile de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Cimpina si "Septimiu Muresan" din Cluj Napoca. Candidatii care opteaza pentru scolile de agenti trebuie sa treaca de testarea psihologica, care se va efectua la sediul IPJVrancea de catre specialisti din cadrul Centrului de Psihosociologie al Ministerului Administratiei si Internelor. Testarea va avea loc in doua runde, intre 2 si 13 iunie si intre 10 si 15 iulie 2008 pentru cei inscrisi ulterior. Cei care doresc sa se inscrie la selectie o mai pot face pina pe data de 27 iunie, concursul urmind sa se desfasoare in perioada 25 august-3 septembrie. Candidatii trebuie sa aiba cetatenia romana si domiciliul in Romania, sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, sa aiba virsta de pina la 25 ani impliniti in anul 2008, sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fie in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savirsirea de infractiuni. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.