Ultima oră

Surprinsi in timp ce furau patuturi de gradinita

Iulia Crețu
8 feb 2008 779 vizualizări
Jandarmii focsaneni au avut de indeplinit miercuri seara o misiune ceva mai speciala. In curtea Gradinitei nr. 18 de pe strada Popa Sapca din municipiu "lucrau" de zor trei persoane care doreau sa scoata un ban din vinzarea patuturilor din fier, in care de obicei dorm prescolarii.

Din grupul hotilor, oamenii legii au reusit sa retina numai o persoana, un minor de 17 ani. "Un echipaj din cadrul Detaºamentului de Jandarmi Mobil Focºani, aflat in serviciu de patrulare, a surprins un grup de trei persoane in timp ce sustrăgea mai multe materiale feroase. Jandarmii au reuºit să reÃină doar pe unul dintre cei trei, stabilind că acesta se numeºte M. C., in virstă de 17 ani, din municipiul Focºani. Respectivii au profitat de faptul că grădiniÃa se află in renovare, au escaladat gardul, incercind să sustragă un număr de noua paturi metalice ºi alte materiale, in scopul valoricării acestora", a declarat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vrancea. Desi minor, celui in cauza i s-au intocmit actele pentru săvirºirea infracÃiunii de furt calificat, dosarul urmind a fi inaintat către PoliÃia municipiului Focºani pentru continuarea cercetărilor. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.