Ultima oră

Ancheta privind padurile lui Cosor a murit in Elvetia

Mihai Boicu
27 sep 2007 864 vizualizări
Politistii vrinceni nu au primit pina acum nici un raspuns la solicitarea lor ca sa fie anchetat modul in care s-a intocmit testamentul Tatianei Cecilia Apostoleanu, una dintre persoanele pe care le reprezinta procuratorul vrincean Marcel Cosor.

Solicitarea a fost intocmita in luna aprilie, atunci cind politistii vrinceni au cerut, prin intermediul Parchetului General, efectuarea unei anchete in tara cantoanelor prin care sa se dovedeasca daca documentele sint sau nu autentice. Testamentul olograf in baza caruia Tatiana Cecilia Apostoleanu solicita, prin intermediul lui Marcel Cosor, in jur de 10.000 de hectare a fost intocmit pe 14 iulie 2000 la domiciliul sotilor Apostoleanu din orasul Laussane, din Elvetia. Dan Apostoleanu a murit apoi pe 21 septembrie. Pe 17 octombrie a fost incheiat un certificat de legatar la notarul public Lidia Seceleanu in baza testamentului din Elvetia. In urma unei anchete efectuate la notarul bucurestean s-a stabilit ca acesta nu si-a pus intrebari cu privire la actele prezentate, pe care le-a luat de bune. Politistii nu au putut insa sa stabileasca daca documentele sint sau nu autentice, dupa care a urmat demersul facut de politistii vrinceni pentru efectuarea unei anchete in Elvetia. Ancheta demarata de IPJ Vrancea in acest caz a inceput dupa primirea de la DNA Galati a unui dosar in care Serban Nestor Cincu, un alt mostenitor, a contestat autenticitatea semnaturii lui Dan Apostoleanu. Intre timp, Marcel Cosor a primit neinceperea urmarii penale intrucit s-a stabilit ca nu avea legatura cu modul in care s-a intocmit testamentul din Elvetia. (Mihai BOICU)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.