Ultima oră

Se instalează iarna!

Ziarul de Vrancea
3 ian 2014 1554 vizualizări
Cum arată prognoza meteo pentru următoarele trei luni

Ne aşteaptă o iarnă rece. Aceasta este concluzia Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), care a realizat o prognoză pentru lunile ianuarie, februarie şi martie.

Chiar dacă începutul de ani va aduce temperatrui de primăvară, în câteva zile situaţia se schimbă radical. Mercurul termometrelor va înregistra valori termice care se vor situa, în general, sub mediile anuale, de -3,1 grade Celsius. Excepţie va face partea de sud-est a ţării, unde temperaturile vor fi apropiate de medie, potrivit ziare.com.

De asemenea, cantităţile lunare de precipitaţii vor fi în general apropiate de media climatologică în prima lună din 2014, exceptând regiunile vestice şi centrale, unde sunt posibile precipitaţii ceva mai abundente.

În februarie, temperaturile vor fi apropiate de normalul climatologic, cu media de -1,1 grade, în cele mai multe dintre regiunile ţării.

În ceea ce priveşte precipitaţiile, cantităţile lunare se vor încadra în mediile climatologice. Totuşi, este posibil să se înregistreze mai multe precipitaţii în sud-vestul ţării.

În martie, temperaturile vor avea valori apropiate de mediile anuale, de 3,4 grade, în sudul, sud-estul şi estul ţării, iar in celelalte regiuni este posibil ca vremea să fie mai rece.

Precipitatiile vor fi peste medie în cea mai mare parte a ţării, exceptând regiunile sud-estice şi, local, cele sud-vestice, unde precipitaţiile se vor încadra în normele climatologice.

 

www.click.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.