Ultima oră

Cadou de Crăciun la Deveselu: cozonaci aduşi cu dricul de către primărie

Ziarul de Vrancea
30 dec 2013 1593 vizualizări
Locuitorii comunei din judeţul Olt în care se va construi cel mai mare scut anti-rachetă NATO din Europa de Est, Deveselu, au înlemnit când au văzut maşina mortuară la porţi. Primăria s-a gândit să le aducă drept cadou cozonaci folosindu-se de un dric, scriu jurnaliştii de la evz.ro


Imagini incredibile pe uliţele comunei Deveselu, judeţul Olt. În localitatea în care americanii vor construi cel mai mare scut anti- rachetă din Europa de Est, conducerea primăriei a decis să împartă cozonaci cu dricul, în Ajunul Crăciunului. Cu câteva zile înainte, cu aceeaşi maşină mortuară fusese dusă la groapă o bătrână care murise de cancer. Oamenii care au fost la înmormântare au refuzat să primească darurile de Crăciun înmânate de o delegaţie a Primăriei, în frunte cu însuşi viceprimarul comunei, Dorel Gorcea.

Întrebat de "Evenimentul zilei" despre această împărţeală sinistră, vicele a spus că nu dă relaţii şi să îl întrebăm pe primarul PP-DD, Ion Aliman. Acesta, însă, avea telefonul închis. Localnicii ne-au spus că cei doi cozonaci pregătiţi pentru fiecare dintre cele peste 900 de gospodării ale comunei Deveselu au fost dăruiţi din partea edilului.

Împărţeala a fost făcută în zilele de 23 şi 24 decembrie. "Erau doar funcţionari ai Primăriei", ne-au explicat sătenii. Printre aceştia, Nicuşor Stănoi -şofer, Daniela Diaconu şi Maria Ţenea - asistenţi sociali şi Mirela Trifu, funcţionar la Starea Civilă. Echipa condusă de viceprimarul Gorcea, alias "Tom Cruise" - aşa cum a fost "botezat" după ce s-a afişat într-o fotografie cu ochelari de soare ca şi starul american - a mers din poartă în poartă. Mulţi săteni au primit, dar o bună parte au refuzat "pomana" din Ajun. "Nu ştiu cât este de igienic şi legal să împarţi alimente cu dricul", ne-a spus, revoltat, un localnic.

Dricul cu pricina aparţine firmei de pompe funebre Infinity, din Caracal. Reprezentantul acesteia, Mugurel Nica, e coleg de partid cu primarul Aliman. El a recunoscut că a împărţit cozonacii. "Dar ce vă interesează pe voi?", a fost răspunsul lui Nica.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cadou-de-craciun-la-deveselu-cozonaci-adusi-cu-dricul-de-catre-primarie_117149.html#ixzz2oyOMAh6G


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
costi, acum 3787 zile, 20 ore, 51 minute, 21 secunde
care sateni, f.....i pe m..a de ziarist p...t. stirea a fost ,,vanduta pentru un pahar de bautura" de un alcoolic si un hot ordinar, pe nume Beciu. Stie tot satul si tot satul il injura. in locul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.