Ultima oră

INFORMAŢII INEDITE DESPRE FIRMELE DIN VRANCEA

Ziarul de Vrancea
13 dec 2013 5248 vizualizări
INFORMAŢII INEDITE DESPRE FIRMELE DIN VRANCEA


Ştiaţi că ...   MORIPAN ALEX are deschise 7 magazine proprii în judeţul Vrancea?
* Livrează zilnic peste 13 000 de paini.
* Are peste 300 de clienţi – magazine de produse alimentare deschise în judeţul Vrancea.
* Îşi garantează produsele proprii prin utilaje performante pe întreg lanţul siloz-moară-brutărie.


* Are în sortimentatie paine produsă în sistem tradiţional fără amelioratori sau conservanţi
* Are peste 100 de salariaţi – toţi locuitori ai judeţului Vrancea..
* Moripan Alex are cea mai bună flotă de distributie formată din 15 autoutilitare care ajung în toate localităţile din judeţul Vrancea încă de la primele ore în fiecare dimineaţă



Ştiaţi că ... cel mai important producător de carne şi “preparate tradiţionale
 din carne şi după reţete vechi”, din zona de est a ţării este Aurora Odobeşti?
* Produsele tradiţionale Aurora sunt pregătite cu grija, respectand vechile reţete din gospodăriile
romaneşti şi satisfac exigenţele celor mai pretenţioşi consumatori, oferindu-le mezeluri aromate pi gustoase.
*  Produsele tradiţionale din carne de porc sunt produse într-un circuit separat de o echipă cu
 experienţă îndelungată în producerea preparatelor din carne.
* Sunt obţinute după o tehnologie specifică, fără injectare şi afumate în celule clasice cu lemn de esenţă tare,
păstrand specificul şi tradiţia romanească  – atestate de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
* AURORA COM  produce o gamă variată de preparate din carne într-un mediu controlat cu stricteţe din punct de vedere sanitar-veterinar respectand condiţiile impuse de legislaţia naţională şi europeană.

 

 

 


Ştiaţi că ...   AVICOLA FOCSANI  este producător de carne de pasăre încă din 1982 şi produce cca 12000 tone pe an, adică cca. 1000 tone pe lună?
* Are cca. 500 de salariaţi şi deţine un abator modern, autorizat inclusive pentru comerţ intracomunitar, lunar cca. 30 de tone de carne avand destinaţia Austria- Germania- Franţa
* Deţine un sistem integrat, ceea ce asigură un control suplimentar al siguranţei alimentare, pornind de la culture vegetale şi fabrica de nutreţuri combinate proprii, ferme de
incubaţie, reproducţie şi  creştere proprii, abator, depozite de congelare, flota monitorizată prin GPS.
* La AVICOLA FOCŞANI în hrana păsărilor se folosesc doar srot de soia, porumb şi grau l Are doar produse neinjectate.
l IMPORTANT: nu se folosesc hormoni de creştere, legislaţia în vigoare interzicand folosirea acestora, aditivi alimentari, făinuri animale.
* Flota proprie alcatuită din cca 50 de autoutilitare asigură distribuţia  naţională a cca 50 de tone de produse “FERMA VRANCEANA” în fiecare zi.
* Controlul calităţii este asigurat prin analize bacteriologice, fizico-chimice şi organoleptice zilnice, supravegheate de către 3 angajaţi ai DSV Vrancea şi de către angajaţii de specialitate proprii.
* Este un important furnizor pe piaţa de profil şi produsele “FERMA VRANCEANA” pot fi găsite pe rafturile marilor retailer key-account, precum: Auchan, Carrefour, Cora,
 Penny XXL, Metro, Mega Image, Profi. l Pentru anul 2014 îşi propune deschiderea a cca. 30 de noi magazine proprii.



 

Ştiaţi că ... VINCON Vrancea, prin vinurile şi vinarsurile pe care le oferă şi-a propus
ca pană în anul 2020 să devină alegerea numărul 1 a consumatorilor?
* Ştiaţi că produsele VINCON au adunat în ultimii zece ani, peste 350 de medalii de aur,
din care le amintim pe cele obținute în cele mai recente concursuri de la:
- VINITALY VERONA
- CONCOURS MONDIAL DU BRUXELLES
- INTERNATIONAL WINE CONTEST BUCHAREST
 şi lista continuă?

 

 

Ştiaţi că ...  Ferma AVIPUTNA - Din Ogradă deține o tehnologie germană de creștere a găinilor unică în țară?
* Ouăle ”Din Ogradă” sunt produse de Ferma AVIPUTNA din com. Golești, jud. Vrancea
* Ouăle ”Din Ogradă” provin de la găini crescute liber și fără stres, la sol în volieră
* Ferma AVIPUTNA produce 5 milioane de ouă/ lună
* Găinile sunt hrănite numai cu cereale, iar jumatate din cantitatea necesară provine din cultura ecologică proprie
* Ouăle ”Din Ogradă” îndeplinesc toate exigențele de calitate și siguranță alimentară impuse de organisme germane și internaționale


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.