Local

Ion Vlase, nemultumit ca i se baga pe git smintina

Iulia Crețu
1 nov 2006 948 vizualizări
Consilierul nu mai are fiere si ar fi putut intra in criza daca ar fi mincat brinza cu smintina

Consilierul local al PSD Ion Vlase a pus gind rau comerciantilor de la sectorul Lactate din Piata Moldovei. Iar supararea alesului local nu vine ca urmare a calitatii produselor scoase la vinzare, din care chiar a gustat, ci pentru ca un comerciant cu ceva mai mult spirit intreprinzator a dorit sa-i bage pe git, pe linga un kilogram debrinza proaspata de vaci, si tot pe atita cantitate de de smintina. Gospodinele ar spune ca brinza cu smintina si mamaliguta calda reprezinta o reteta de succes pentru un prinz dietetic. Dar, pentru Ion Vlase, care si-a scos fierea, smintina nu pica tocmai bine la ficat. Drept urmare, alesul a ajuns sa-l reclame pe comerciant la Administratia Pietelor si chiar a cerut ca "laptarului" sa i se dea amenda si sa nu mai fie primit in piata. "Am o problema cu piata.

Daca cumperi un kg de brinza, iti imputa sa cumperi si unul de smintina. Acest lucru nu e prevazut in contractul semnat de comercianti la piata. Cel care mi-a impus mie acest lucru ar trebui dat afara, iar piata sa-i dea banii pe ziua respectiva pe masa!", a rabufnit consilierul la sedinta de CL de ieri. Cezar Mihailescu, presedintele care a acordat drept de vorba alesilor la punctul diverse, i-a dat dreptate in parte colegului, spunind ca nici el nu maninca smintina din cauza problemelor de sanatate. "Eu nu mai

maninc smintina, ca mi-am scos fierea. Am fost la directorul pietei si l-am luat la taraba respectiva. Pina la urma mi-am cumparat brinza din alta parte. Conform contractului, vinzatorul trebuia dat afara", a adaugat Vlase. Nemultumirile "ionvlasiene" nu s-au indreptat numai impotriva taranilor care vind brinza la piata, ci si impotriva Electrica SA, cea care a acaparat parcarea din bulevard. "Vreau sa vad daca Electrica imi blocheaza rotile la hirbul meu de masina in cazul in care il las parcat acolo o saptamina. De cind bulevardele orasului sint transformate in parcari ale unor societati?", a mai remarcat pesedistul focsanean.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.