Local

Oprisan, la masa cu lumea interlopa

Cristi Irimia
19 oct 2006 2013 vizualizări
Controversatul Sandu Stefan a prezentat o caseta video in care baronul se afla la o petrecere a "baietilor rai" din Vrancea

Postul de televiziune Diplomatic TV a prezentat luni seara o caseta video filmata in 1997, avindu-l printre protagonisti pe Marian Oprisan. Presedintele Consiliului Judetean Vrancea se afla la sarbatorirea zilei de nastere a lui Adrian Stefan, fiul controversatului Sandu Stefan. Oprisan era la masa cu Vasile Tataru, alt personaj dubios la acea vreme, in preajma sa aflindu-se si alte nume "grele" din peisajul lumii interlope vrincene, cum ar fi Costica Argint si Fane Istrate. Pe caseta se observa cum la un moment dat Oprisan paraseste incaperea din cadrul restaurantului Zimbru, "pentru a se duce la toaleta", dupa cum a explicat Sandu Stefan. Oprisan a sustinut de mai multe ori ca n-a avut contacte si nici nu cunoaste personal personaje din categoria "baietilor rai" ai Focsaniului de odinioara, insa din imaginile difuzate se poate observa ca baronul se simte sau se simtea foarte bine in anturajul acestora. DTV a prezentat doar o parte din caseta adusa redactiei de catre Sandu Stefan, care a adaugat ca "din bun simt" nu vrea sa difuzeze toate imaginile. Stefan a explicat si de ce a decis sa faca publice imaginile respective: "Oprisan a spus de multe ori ca sintem interlopi, ca nu ne cunoaste. Am adus dovada ca minte. In plus, vreau sa adaug ca l-a pus pe Silviu Grosu, fost sef al Politiei, sa-mi distruga familia. Am avut de suferit mult ca urmare a unor instrumentari de cazuri nereale". Contactat ieri pentru a comenta imaginile difuzate de DTV, Oprisan a spus, in stilu-i caracteristic, ca "este vorba de povesti de adormit copiii". Apoi, baronul a daugat: "M-ati vazut dumneavoastra pe acea caseta? Va spun eu ca nu apar in nici o caseta. N-am stat cu infractorii la masa. Pe infractori i-am trimis la puscarie. Asta e un scandal fabricat de lumea interlopa asociata cu liderii PNL". Marian Oprisan a fost acuzat de mai multe ori in ultimii ani, in mass-media centrala (n. r. - Evenimentul Zilei si Romania Libera), ca a avut un trecut deloc compatibil cu actuala sa functie. Cele mai multe acuzatii la adresa lui s-au referit la faptul ca in tinerete ar fi fost hot de buzunare. Cei care l-au acuzat nu au prezentat insa niciodata dovezi concrete in acest sens. Sandu Stefan a mai precizat ca mai detine o caseta, pe care n-o va face publica deocamdata, anuntind insa ca Oprisan ar putea avea parte de unele surprize in viitorul apropiat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.