Local

ENET va face revizia la apa calda in doar doua zile

Iulia Crețu
16 aug 2006 732 vizualizări
Revizia anuala incepe la sfirsitul lunii august

In acest an, focsanenii nu vor mai avea de indurat citeva saptamini fara apa calda la dus, asa cum se intimpla in anii trecuti, cind SC ENET SA, societatea locala de termoficare, oprea furnizarea agentului termic pentru revizia de toamna pina la doua-trei saptamini. Societatea care asigura apa calda in apartamentele orasenilor isi va verifica echipamentele pe zone, secvential. Verificarea inainte de instalarea sezonului rece va dura in medie cam doua-trei zile pentru fiecare cartier, muncitorii ENET urmind a demara revizia la sfirsitul acestei luni. Perioada a fost special aleasa pentru a se evita inceperea anului scolar, pe 15 septembrie, fara apa calda la robinet. "Anul acesta vom incerca sa

nu mai oprim apa calda in tot orasul pentru doua saptamini in acelasi timp. Verificarea se va face pe cele cinci zone, iar apa va fi oprita secvential, pentru fiecare zona cite 2-3 zile. Perioada reviziei este sfirsitul lui august, inceputul lunii septembrie. Pina la 10 septembrie, inceputul anului scolar, speram sa fie bine.

Aceasta modalitate de verificare pe zone este in avantajul confortului, al tuturor cetatenilor. Dupa ce terminam controlul intr-o zona, dam drumul la apa si apoi verificam alta zona", ne-a declarat Laurentiu Ilie, purtator de cuvint al SC ENET SA. Revizia anuala a societatii de termoficare urmareste ca intrarea in sezonul rece sa nu se faca cu echipamente vechi si care risca sa produca avarii. Angajatii ENET vor urmari starea de functionare a echipamentelor de producere a agentului termic si pina la transport si distributie. In verificari va intra centrala electrica de termoficare din zona SUD, punctele termice din cartiere si pina la tevile care aduc apa calda la bucatariile si dusurile focsanenilor. Reprezentantii societatii de termoficare ii sfatuiesc pe cetateni ca pina la inceperea furnizarii caldurii sa verifice si starea echipamentelor din apartamente, a caloriferelor, tevilor, racordurilor sau a instalatiilor sanitare. In Focsani sint peste 28 de mii de apartamente care trebuie sa intre in iarna cu caloriferele calde.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.