Local

Magistratii adjudeni lucreaza in ritm de acordeoane

Cristi Irimia
1 iul 2006 731 vizualizări
Doua familii sint acuzate ca tulbura linistea judecatorilor

Magistratii de la Judecatoria Adjud se confrunta cu o problema mai putin obisnuita pentru o instanta. Acestia sint deranjati de galagia pe care o fac cele doua familii care locuiesc in cladirea vecina sediului instantei adjudene. Este vorba de cladirea in care a functionat fostul spital din Adjud. Actualmente, desi este in pericol de prabusire, ea gazduieste doua familii de sinistrati (n. r. - Gheorghe si Basarab), care s-au pripasit intre zidurile subrede pentru ca n-au gasit o locatie mai buna. Mariana Popa, purtator de cuvint al instantei din municipiului de pe Trotus, spune ca ea si colegii sai sint obligati sa lucreze la dosare in ritm de manele si in strigate de pusti, din cauza petrecerilor pe care le sustin familiile in cauza. "Mai raminem dupa sedintele de judecata sau dupa program sa mai lucram pentru ca volumul de munca presupune o prelungire a orarului nostru si sint destule momente in care acele familii fac o galagie insuportabila. Trimitem mereu jandarmii sa-i potoleasca, insa mereu o iau de la capat. Galagia provocata este uneori infernala. Incep sa cinte, sa danseze, aduc acordeonisti, fac foc de tabara", a declarat Mariana Popa, purtator de cuvint al instantei din Adjud.

Una din femeile care locuieste in cladirea fostului spital a recunoscut ca, uneori, copiii se joaca in spatiul dintre judecatorie si "casa" lor, dar spune ca nu-i poate urmari mereu. "Sint copii, se joaca toata ziua prin jurul casei. Ce sa le fac?". Despre petrecerile date in zona respectiva, femeia in cauza n-a vrut sa vorbeasca.

Primaria municipiului Adjud inca nu a gasit o solutie pentru a caza in alta parte familiile care locuiesc in cladirea dezafectata, desi aceasta risca sa se prabuseasca in orice moment. Primarul Constantin Armencea spunea in urma cu doua luni ca va gasi o solutie "pina la toamna" in ceea ce-i priveste pe sinistratii respectivi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.