Local

Spitalul Judetean a renuntat la procesul cu doctorita Mihalache

Cristi Irimia
1 iul 2006 1000 vizualizări
Aceasta s-a angajat sa amenajeze alt spatiu pentru urgentele stomatologice, insa nu a precizat un termen

Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani a renuntat la judecarea actiunii posesorii introduse impotriva medicului Laura Mihalache, acuzata ca a lasat fara cabinet stomatologic de urgente un intreg judet. Conducerea spitalului si-a motivat renuntarea la actiune prin faptul ca a primit pe 26 iunie o adresa de la doctorita Mihalache, prin care aceasta a comunicat ca se angajeaza sa amenajeze un alt spatiu situat in incinta spitalului, in vederea desfasurarii serviciului de urgente stomatologice. La dosar a fost depus acest angajament al Laurei Mihalache, considerat suficient de catre conducerea spitalului pentru a se renunta la actiunea depusa in instanta.

Reamintim ca la situatia in cauza s-a ajuns dupa ce anul acesta, in luna martie, Consiliul Judetean Vrancea a facut o adresa catre medicul Laura Mihalache, prin care i-a dat aviz pentru inceperea lucrarilor de modernizare la cabinetul unde se rezolvau urgentele stomatologice. Mihalache a inceput lucrarile, interzicind si accesul medicilor stomatologi care noapte de noapte asigurau urgentele vrincenilor. Consiliul Judetean a omis in primavara acestui an o adresa primita de la Directia de Sanatate Publica, in care se mentiona "ca linia de garda de stomatologie este unica, asigurind urgentele medicale stomatologice pentru intreg judetul, ca urmare este absolut necesar functionarea acesteia in continuare in cabinetul actual, situat in Focsani, pe str. Vamii nr. 3".

Ramine de vazut cit de repede isi va respecta angajamentul medicul Laura Mihalache, cu privire la amenajarea unui nou spatiu destinat urgentelor, mai ales ca in angajament nu a precizat nici un termen de rezolvare a problemei in cauza.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.