Local

Consilierul local Mitica Ifrim, implicat intr-un nou conflict

Cristi Irimia
1 iun 2006 996 vizualizări
Consilierul PSD din comuna Mera este acuzat ca a cumparat un teren, desi pe rol exista un proces de partaj cu suprafata in cauza.

Georgeta Nichitoiu, o femeie din satul Livada, comuna Mera, il acuza pe consilierul local Mitica Ifrim ca a incheiat un contract de vinzare cumparare cu cumnata sa, Gica Camirzan, in conditiile in care pe rol se afla un proces ce vizeaza o parte din terenul cumparat. "Cele doua corpuri de casa aflate in litigiu sint in posesia mea si a surorilor sotului meu, Gica Camirzan si Maria Aldea. Gica n-a vrut sa ne impacam la impartire si a cautat cumparator. I-a vindut lui Mitica Ifrim, in decembrie anul trecut, insa noi aveam actiune introdusa in instanta inca din luna octombrie. Cind a vindut a spus ca are acte, are tot, insa nu a avut. Pe 5 decembrie, Ifrim a venit cu doi ingineri care au masurat pamintul. Apoi, in zilele urmatoare, Ifrim si Camirzan au mers si au facut contract de vinzare-cumparare, insa la acea data noi eram in litigiu cu Camirzan, deci nu puteau vinde. Litigiul nostru cu Camirzan privea partajarea bunurilor imobile, teren si constructii aferente. In corpul de casa unde stam noi acum locuiesc eu cu sotul, Ion, si cu cele doua fiice, Aura si Ionelia. Stam acolo unde a locuit mama si vrem sa obtinem anularea actului de vinzare- cumparare facut intre Ifrim si Camirzan", spune Georgeta Nichitoiu. Femeia mai sustine ca, ulterior, Ifrim a venit sa masoare din nou pamintul si le-a spus celor din familia sa ca daca mai ocifereaza vine cu executorul si ii evacueaza pe motiv ca ar sta pe terenul lui. De partea cealalta, Mitica Ifrim, intr-o cerere de interventie facuta in interes propriu la Judecatoria Focsani, sustine ca a cumparat suprafata de teren si constructiile aferente de la Gica Camirzan care le avea cu titlu de mostenire. In cererea sa, Ifrim sustine ca a aflat de dosarul pe rol dintre Nichitoiu si Camirzan dupa incheierea actului de vinzare - cumparare. Consilierul local PSD solicita instantei admiterea actiunii sale si anume scoaterea din masa de impartit a cotei de teren pe care a cumparat-o. Cu privire la o alta parte de teren si constructiile aferente cumparate, de asemenea, de la Camirzan, Ifrim sustine ca familia Nichitoiu nu are nici un drept deoarece a renuntat la cota de succesiune. Mitica Ifrim a fost acuzat recent de lovire, de catre Viorel Dumitrascu, unul dintre cei cu care pina nu cu mult timp in urma facea afaceri cu lemn.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.