Local

Deputatul maculatura a intrat in PSD

Mihai Boicu
8 mar 2006 809 vizualizări
Daniel Ionescu a cerut inca un mandat

PSD are cinci parlamentari in Vrancea prin trecerea in rindurile sale a deputatului independent Daniel Ionescu, care a anuntat "pesederizarea" sa in plenul sedintei de ieri a Camerei Deputatilor. Deputatul a activat pina in iunie 2005 in PRM, partid pe listele caruia a obtinut un al doilea mandat ca deputat. Daniel Ionescu a fost vicepresedinte al PRM Vrancea si, pentru scurt timp, si presedinte interimar al organizatiei. In momentul in care fostul presedinte PRM Corneliu Ciontu a parasit partidul, Daniel Ionescu l-a urmat in intentia de a pune bazele unui nou partid, Partidul Popular, initiativa care nu s-a concretizat. Deputatul ne-a spus ca a intrat in PSD deoarece e "partid de stinga si in opozitie". "Unde sa ma duc, la PNL unde l-au bagat pe Patriciu in Parchet, sau la PD care vrea sa intre in Partidul Popular European, dar nu are doctrina?", ne-a declarat Daniel Ionescu. Acesta a spus ca a purtat discutii inclusiv cu liderul PSD Mircea Geoana si ca a devenit pesedist cu acte in regula joia trecuta. In privinta relatiilor cu Marian Oprisan, Ionescu crede ca nu va avea nici un fel de divergente. "Nu cred ca vor fi motive de altercatii, ba din contra, avind in vedere prestatia din Parlament si din Vrancea, cred ca am un cuvint de spus. Candidatura in 2008 pe listele din Vrancea este o problema care nu a fost pusa in discutie direct, pot candida oriunde, nu am cerut neaparat Vrancea", a declarat deputatul PSD. Fostul peremist a purtat discutii si cu PD, dar a preferat insa intr-un final sa plece la PSD, care, teoretic, se afla in opozitie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.