Local

Directorul economic al CAS protejat de concediu medical

Gabriel Sava
29 dec 2005 877 vizualizări
Tudorel Harabor, directorul economic al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea, a scapat de demitere, datorita concediului medical pe care-l are pina la sfirsitul anului.

Dupa acest "ragaz" este insa foarte probabil ca relatiile de colaborare ale lui Tudorel Harabor cu CAS Vrancea sa inceteze. "Nu putem lua o decizie referitoare la directorul Tudorel Harabor pina la revenirea acestuia din concediul medical. Conform certificatului medical, acesta figureaza ca fiind in concediu din data de 19 decembrie", a declarat Andrei Dulgheru, directorul general al CAS Vrancea. Reamintim ca, Tudorel Harabor a fost condamnat in cursul acestui an la trei ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, hotarire pronuntata de Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti. La momentul la care condamnarea lui Tudorel Harabor a fost facuta publica, directorul Andrei Dulgheru a decis suspendarea din functie a acestuia. Acest lucru nu s-a intimplat insa, tocmai datorita faptului ca directorul economic a intrat in concediu medical. Pina la revenirea lui Tudorel Harabor la locul de munca, atributiile sale si dreptul de semnatura au fost delegate sefului serviciului Contabilitate a CAS Vrancea. Deoarece si formatiunea politica care l-a sustinut, respectiv PNL Vrancea, i-a retras sprijinul, este foarte probabil ca Tudorel Harabor sa demisioneze din functie, imediat dupa incetarea concediului medical.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.