Local

Fotbalistul Marius Bratu, implicat intr-un accident

Dan Chiriac
26 nov 2005 2582 vizualizări
Portarul focsanean a plonjat cu masina in apa

Portarul focsanean Marius Bratu a fost implicat intr-un accident de circulatie produs joi dupa-amiaza, pe drumul ce leaga Birladul de Vaslui. Potrivit politiei vasluiene, accidentul s-a produs din cauza poleiului care se formase pe sosea, pe podul din localitatea Crasna. Fostul antrenor al Energiei Vulturu in perioada precompetitionala, Marius Bratu a scapat ca prin minune cu citeva rani usoare, desi a plonjat cu masina in apa. "Am prins o capcana de gheata si am incercat sa evit o caruta, care mi-a iesit brusc in fata, dar si o masina Dacia. Am derapat si am lovit un parapet metalic, dupa care am sarit dupa pod, in apa. Ma intorceam de la cantonament si ma duceam la Vaslui. Am iesit singur din masina si, dupa ce am primit ingrijiri medicale la spital, am plecat acasa. Am avut noroc ca nu am lovit caruta, ca putea iesi mai rau", ne-a declarat Marius Bratu. In prezent antrenor cu portarii la FC Vaslui, Marius Bratu a scapat doar cu citeva rani usoare, in schimb masina sa, un BMW seria V, este distrusa in proportie de peste 50 la suta. Marius Bratu se intorcea din cantonamentul formatiei FC Vaslui, care pregateste meciul de miine, in compania echipei FCM Bacau. Bratu a antrenat formatia Energia Vulturu inaintea debutului acestui sezon, dar a plecat de la echipa cu doar citeva zile de startul campionatului si a ajuns la FC Vaslui, odata cu instalarea pe banca tehnica a lui Mircea Rednic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.