Local

Baesu este in dezacord cu Oprisan si Geoana

Sebastian Oancea
29 aug 2005 694 vizualizări
Deputatul PSD de Vrancea, George Baesu, este in total dezacord, cel putin la nivel declarativ, cu strategiile cumatrului sau si sefului sau de partid, Marian Oprisan.

Deputatul PSD de Vrancea, George Baesu, este in total dezacord, cel putin la nivel declarativ, cu strategiile cumatrului sau si sefului sau de partid, Marian Oprisan. Astfel, la ultima sedinta a Biroului Executiv al PSD Focsani, deputatul, care este si presedintele PSD Focsani, a criticat apropierea lui Marian Oprisan de presedintele Traian Basescu. Critica acestuia a fost insusita se pare si de alti membri ai BEx, care au dezavuat nonsalanta cu care Marian Oprisan, cel care in campania electorala il numea "chior" si "bolnav politic" pe Traian Basescu, s-a afisat alaturi de presedinte in cursul a doua vizite pe care acesta le-a intreprins in judet. Pe de alta parte, nici declaratiile facute de Marian Oprisan in presa de partid, in care baronul sustinea ca este in total acord cu actiunile presedintelui Traian Basescu nu au convenit liderilor pesedisti de la municipiu. "Am discutat cu unii dintre membrii Biroului Executiv ai PSD Focsani care nu agreeaza ideea apropierii de Traian Basescu. Daca Traian Basescu vine in Vrancea si face sau spune ca face ceva pentru sinistratii vrinceni, asta nu este altceva decit una dintre sarcinile pe care le are in calitatea sa de presedinte al Romaniei, nu face nici un favor sinistratilor", a declarat George Baesu. Acesta a mai spus ca nu este de acord nici cu declaratiile facute de seful "cel mare" al PSD - Mircea Geoana, potrivit carora PSD nu este pregatit sa guverneze tara la acest moment. "Eu cred ca si nepregatiti putem sa guvernam tara mai bine decit o face actuala Putere. Si neincalziti putem juca jocul guvernarii mai bine decit actualul Guvern", este de parere deputatul George Baesu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.