Local

Un om de bine doneaza casa si pamint pentru sinistrati

Gabriel Sava
5 aug 2005 956 vizualizări
Pentru unii semeni, a face bine celor necajiti este mai important decit a stringe avere.

Pentru unii semeni, a face bine celor necajiti este mai important decit a stringe avere. Dupa ce a auzit de necazurile celor ale caror locuinte au fost luate de ape, Vasile Chipaila din comuna Tataranu a venit la redactia Ziarului de Vrancea dispus sa scoata pe cineva din nevoi. "Am vazut ce s-a intimplat cu acei oameni si consider ca pot sa-i ajut si eu. Vreau sa gasesc pe cineva, o familie eventual, careia apa nu i-a mai lasat nimic, care sa se mute in casa batrineasca pe care mi-au lasat-o parintii mei. Are opt camere si tot ce trebuie intr-o gospodarie de om, iar pe linga casa mai dau si cinci hectare de teren", a declarat omul cu suflet mare. Pentru ca ambii parinti au murit la scurt timp unul dupa altul si pentru ca nu are urmasi, Vasile Chipaila a decis ca acea casa, lasata de parinti in satul Vijiitoarea din comuna Tataranu, poate fi utila unor oameni aflati in necaz. La cei 57 de ani, omul are citeva probleme de sanatate care nu-l impiedica sa-si poarte insa de grija. Cu toate acestea, el vrea ca si casa lui sa o lase unor oameni necajiti, atunci cind va parasi aceasta lume. "Nu stiu cum sa fac, as vrea sa infiez sau sa primesc sa stea cu mine cineva care sa ma mai ajute la nevoie. Nu vreau nimic altceva, sa nu se inteleaga gresit, ca nu vreau sa profit de nimeni. Am in total 16 ha de teren pe care vreau sa-l dau dupa moartea mea unor oameni vrednici", a completat omul. Pentru ca nici nu se gindeste sa dea inapoi, Vasile Chipaila va face donatia sa fie perfect legala prin acte parafate la notariat. Cei interesati de oferta lui Vasile Chipaila se pot adresa redactiei "Ziarului de Vrancea", cu conditia sa fie oameni seriosi si gospodari.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.