Local

Caravana Western Union poposeste in Focsani

Camelia Stănilă
27 iun 2005 680 vizualizări
Caravana Western Union ii va informa pe focsaneni cum sa foloseasca serviciul de transfer de bani.

Caravana Western Union ii va informa pe focsaneni cum sa foloseasca serviciul de transfer de bani. Dupa ce a doua editie a acestei actiuni a debutat la Bucuresti, caravana va poposi si in Piata Unirii din Focsani, marti 28 iunie. Actiunea de informare se desfasoara sub sloganul "Prinde distractia, nu scapa premiile" si doreste sa aduca in prim plan latura umana a comunicarii, punind un accent special pe ideea de distractie si interactivitate. Astfel, incepind cu orele 16.00, focsanenii vor avea prilejul de a primi informatii, dar si de a se distra in actiunile incluse in program- jocuri, spectacole si mici concursuri, adresate atit adultilor cit si copiilor. Cei mici vor avea ocazia sa-si demonstreze talentul desenind pe asfalt, isi vor masura cunostintele in concursuri de geografie si muzica, in timp ce parintii vor putea raspunde provocarii de a-si verifica perspicacitatea, viteza de reactie, simtul orientarii, dar si cunostintele despre serviciul Western Union. Cistigatorii vor fi premiati cu articole promotionale. Prin tragere la sorti se vor acorda si un aparat foto digital si un telefon mobil. Caravana Western Union, proiect dezvoltat in colaborare cu Bancpost, Posta Romana, Banca Romaneasca si Banca Transilvania, circula prin 26 de orase din tara, pina pe 22 iulie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.