Local

Functiile la virf din agricultura vrinceana au fost ocupate

Gabriel Sava
22 iun 2005 767 vizualizări
Centrul Judetean de Consultanta Agricola Vrancea are un nou sef, in persoana economistului Octavian Vieru.

Centrul Judetean de Consultanta Agricola Vrancea are un nou sef, in persoana economistului Octavian Vieru. Acesta a sustinut ieri proba orala a concursului. Desi nu se cunoaste inca nota finala, punctajul obtinut la proba scrisa si promovarea interviului il fac pe Octavian Vieru noul director al Centrului Judetean de Consultanta Agricola Vrancea. Investirea in functie se va face insa dupa numirea oficiala din partea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, din care face parte si Agentia Nationala de Consultanta Agricola (ANCA).

Si directorii adjuncti de la DADR asteapta numirea oficiala. Dupa ce Costica Neata a fost numit de curind directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vrancea, cele doua posturi de directori adjuncti si cel de director executiv la Centrul Judetean de Consultanta Agricola au fost ocupate in decurs de o saptamina. Viorica Ghionea, Gabriel Barculescu si Mihaela Viziniuc sint cele trei persoane care au ajuns la conducerea DADR Vrancea. Viorica Gheonea va ocupa postul de adjunct cu implementarea politicilor vegetale si zootehnice, Gabriel Barculescu se va ocupa de dezvolatre rurala si accesarea programului SAPARD, in timp ce Mihaela Viziniuc, fost contabil sef, va ocupa functia de director adjunct economic. In luna mai, Viorica Ghionea a fost demisa prin ordin al Ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, lucru care s-a intimplat cu toti directorii adjuncti ai DADR din tara. Dupa acest moment, fostul director adjunct a primit avizul de a participa la concursul organizat intre 16 si 18 iunie, concurs in urma caruia a fost reconfirmata in functia detinuta anterior. Cei trei directori asteapta ordinul Ministrului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, care sa le confirme numirea oficiala in posturile ocupate prin concurs.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.