Local

Batuti si tilhariti

Gabriel Sava
13 iun 2005 569 vizualizări
Doi barbati au fost atacati dupa ce s-au afisat in locuri publice cu sume mari de bani

Gheorghe Ilie (51 ani), din Bucuresti, a ajuns in sectia de chirurgie a Spitalului Judetean Focsani dupa ce, in cursul serii de joi, a fost atacat de un individ, ramas neidentificat. "Am luat banii de la munca, circa 4 milioane de lei, dupa care am mers in piata si mi-am cumparat cite ceva de mincare. Era aproape 10 seara si m-am gindit sa ajung si eu acasa. Pe una dintre stradutele pe care o apucasem am fost oprit de cineva care m-a intrebat daca am vreo bricheta. Pentru ca i-am raspuns ca nu, mi-a cerut bani, dupa care m-a lovit cu pumnul si apoi cu picioarele", a declarat Gheorghe Ilie. Cu toate ca a incasat mai multe lovituri in zona fetei, fiind internat cu traumatism forte de mandibula, bucuresteanul a reusit sa pastreze banii pe care ii avea asupra-i. "Am avut noroc ca s-au apropiat niste oameni si nenorocitul a fugit. Altfel cine stie ce se intimpla", a mai adaugat victima.

Un alt caz internat in sectia de chirurgie buco-maxilo-faciala a Spitalului Judetean Focsani este cel al birladeanului Gelu Lacatus (47 ani), diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune, plaga contuza stinga si traumatism toracic. Barbatul a fost adus de un echipaj de la SAJ din localitatea Popesti, dupa ce citiva trecatori l-au vazut pe om intr-o stare semiinconstienta, pe marginea DN E85. Dupa ce a lucrat "cu ziua" la cimp, Gelu Lacatus si-a luat banii, peste 2 milioane lei si a plecat spre gara din Popesti. "M-am gindit sa intru intr-o circiuma din Popesti, sa beau o bere. Cred ca am scos din buzunar toti banii si cineva m-a vazut. Era in jur de 10 dimineata (simbata- n.r.), cind am plecat din circiuma si m-am gindit sa merg spre Golesti. Doi indivizi m-au urmarit, m-au ajuns si m-au lovit de la spate cu pumnii si picioarele. Dupa ce mi-am mai revenit, mi-am dat seama ca nu mai aveam nici un ban si mi-am continuat drumul spre Golesti. Niste oameni m-au vazut si au anuntat Salvarea, care m-a adus la Spital", a declarat birladeanul. Acesta a adaugat ca acasa il asteapta cei sapte copii, pentru care strinsese banii de la prasit. Pentru ca adesea pleaca la munci sezoniere, familia lui Gelu Lacatus nu stie ca acesta este internat in spital. "Nu am nici telefon si nici prin cine sa-i anunt. Sper sa-mi dea drumul mai repede", a declarat omul, resemnat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.