Local

Femeie atacata de un bolnav psihic

Matei Bratu
26 mai 2005 674 vizualizări
Sotia administratorului de la SC Ceramica SA Odobesti a fost lovita cu capul de asfalt de un vacar. Acesta a raspuns cu violenta la cererea femeii de a parasi incinta fabricii impreuna cu vacile.

Sotia administratorului Fabricii de Ceramica din Obobesti se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost batuta cu salbaticie de un vacar bolnav psihic. Localnicii au gasit-o pe femeie, in stare de inconstienta, pe un teren viran, situat in spatele fabricii. Din verificarile politistilor a reiesit ca femeia se numeste Cornelia Popescu, are 37 de ani, si locuieste in Focsani, fiiind sotia administratorului fabricii. Victima a avut o discutie in contradictoriu cu Ion Eugen Perju, de 35 de ani, din Odobesti, cunoscut cu afectiuni psihice, care a reactionat violent si a lovit-o de mai multe ori cu capul de beton. Autorul a fost internat la Spitalul Judetean, in sectia de psihiatrie, fiind cercetat pentru tentativa de omor.

Marti dupa amaiza, odobesteanul Ion Eugen Perju a intrat cu cireada de vaci pe proprietatea Fabricii de Ceramica. Barbatul a fost surprins de sotia patronului, care a incercat sa-l determine sa paraseasca incinta. Pentru ca vacarul a vrut sa o loveasca, femeia i-a pulverizat cu un spray paralizant. Ion Eugen Perju a ripostat, a trintit-o pe femeie la pamint si a lovit-o de mai multe ori cu capul de asfalt. "Era cazuta pe ciment si prezenta lovituri la cap. Am sarit gardul la ea, i-am pus o camasa sub cap si i-am acordat primul ajutor. La citeva minute dupa ce am ajuns, capul i s-a umflat atit de tare incit nu i se mai cunostea fata. O intrebam daca o doare, iar ea nu raspundea nimic, doar deschidea ochii", ne-a povestit Svetlana Baciu, cea care a gasit-o pe femeie. Martorii sustin ca, dupa incident, agresorul a fugit la un telefon public si a anuntat singur Politia. Deoarece victima era in stare grava, medicii focsaneni au hotarit sa o transporte pe femeie la un spital de neurochirurgie din Bucuresti, unde urmeaza sa fie supusa unei interventii chirirgicale. Agresorul Eugen Ion Perju sufera de peste 10 ani de schizofrenie. Boala a debutat dupa ce a aflat ca tatal sau a murit intr-un accident rutier. "Este bolnav psihic. Acum citeva luni a iesit din spitalul de la Dumbraveni. A fost internat si la Sapoca, insa medicii mi l-au dat acasa. Boala aceasta care o are, acum vine acum pleaca. Are crize citeodata si nu te mai poti intelege cu el. In rest, se comporta ca un om normal. Este sub tratament acum, iar acolo cu femeia nu stiu ce s-a intimplat. Cred ca ea l-a enervat de a reactioant asa", ne-a spus Sultana Perju, mama agresorului. Imediat dupa agresiune, barbatul a fost preluat de politisti si internat in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean. In prezent cercetarile sint continuate sub aspectul savirsirii infractiunii de tentativa de omor. Procurorii vrinceanu spun ca agresorul a mai avut probleme cu legea, dar a fost scos de sub urmarire penala pentru ca este bolnav psihic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.