Local

Mii de gropi pe drumurile judetene

Matei Bratu
25 mai 2005 605 vizualizări
Cel mai rau arata drumul care duce spre Soveja

Politistii vrinceni, impreuna cu reprezentantii Sectiei de Drumuri Nationale, s-au apucat de numarat gropile din asfalt care pot provoca accidente rutiere. Pina acum au fost inventariate gropile de mari dimensiuni de pe drumurile care duc spre Soveja, Odobesti, Andreiasu, dar si de pe soseaua europeana E85. Cele mai multe gropi, peste 1000, au fost numarate pe drumul spre Statiunea Soveja care arata ca dupa bombardament. "La fiecare deplasare in judet facem informari catre Prefectura, Consiliul Judetean si catre Sectia de Drumuri Nationale pentru a repara aceste drumuri. Dupa un anumit termen pe care il vom stabili persoanele abilitate sa repare aceste drumuri vor fi sanctionate potrivit Codului Rutier", a declarat subcomisarul Adrian Huzum, din cadrul SPR Vrancea. Rutieristii spun ca au oprit masinile foarte des pentru a reusi sa inventarieze gropile care perturba traficul rutier. Desi a fost reabilitata acum doi ani, si pesoseua europeana care traverseaza judetul au inceput sa apara gropi, iar semnele de circulatie au inceput sa dispara. "In zona comunei Timboiesti avem cele mai multe semne de circulatie disparute de pe marginea drumului. Probabil, cetatenii din zona le iau si le vind la fier vechi", a mai spus subcomisarul Adrian Huzum. De altfel, pe toate drumurile din judet s-a remarcat in ultime vreme disparitia semnelor de circulatie. Oamenii legii spun ca disparitia acestor indicatoare poate perturba ciruculatia, motiv pentru care Codul Rutier a instituit sanctiuni. Politistii spun ca in prezent cel mai "bun" drum este DN 23 Focsani - Braila pe care, deocamdata, nu si-au facut aparitia gropile. In ultima luna, in urma ploilor care s-au abatut asupra judetului, gropile s-au marit, iar pe drumurile unde nu prea erau gropi au aparut acum adevarate cratere. In prezent, pe drumul catre statiunea Soveja se circula cel mai bine prin santuri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.