Local

Drumurile judetului, transformate pe bucati

Sebastian Oancea
20 mai 2005 742 vizualizări
Nanestiul va avea un kilometru de drum national

O portiune din drumul judetean care face legatura intre Vrancea si Galati va deveni drum national. Potrivit prefectului Ion Oprea, Prefectura, impreuna cu Consiliul Judetean, a initiat un proiect de hotarire de guvern, in colaborare cu Prefectura si Consiliul Judetean Galati, prin care o portiune din drumul judetean care face legatura dintre judetul nostru si Galati, mai exact un kilometru de drum care iese din Nanesti spre Galati, va fi transformata in drum national. Cit priveste partea Galatiului, aceasta va fi transformata in drum national pe o portiune de 5 kilometri. Initiativa are loc ca urmare a discutiilor purtate intre conducerile celor doua judete. "Proiectul de hotarire de guvern a fost deja inaintat Ministerului Transporturilor, in vederea aprobarii", a declarat prefectul Ion Oprea. Cu putin timp inainte de alegerile generale, mai exact in luna noiembrie, mai multe drumuri judetene, inclusiv de la noi din Vrancea, au fost transferate in administrarea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, altfel spus, au fost transformate in drumuri nationale, desi multe dintre ele nu indeplineau una dintre conditiile de baza - aceea de a face legatura intre doua judete. Aceasta situatie a dat nastere la aruncarea responsabilitatii refacerii drumurilor de la Consiliul Judetean la Ministerul Transporturilor, dar si la controvesre in ceea ce priveste aslocarea de fonduri pentru refacerea drumurilor pasate de la o institutie la alta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.