Local

Strandul din Focsani ar putea fi inchiriat

Mihai Boicu
5 mai 2005 1374 vizualizări
Marian Oprisan propune inchirierea strandului, dupa ce anul trecut visa la bazin olimpic.

Strandul din Focsani va fi inchiriat in urma unei licitatii publice, daca proiectul formulat in acest sens de Marian Oprisan va fi aprobat de Consiliul Judetean, care se intruneste astazi. Baza Sportiva Focsani Sud a trecut in anul 2003 din proprietatea publica a statului si administrarea Ministerului Tineretului si Sportului in proprietatea publica a judetului si administrarea Consiliului Judetean. Cu exeptia strandului, a anexelor si terenului aferent, restul bunurilor au trecut apoi in administrarea Consiliului Local Focsani. "Mentionam ca obiectivul strand are imprejmuire si acces carosabil si pietonal separate, iar utilitatile necesare (apa, energie electrica si canalizare) sint separate fata de celelalte obiective. Pentru intretinerea acestui strand este necesar sa fie inchiriat pentru obtinerea de venituri", se arata in referatul proiectului de hotarire. Marian Oprisan s-a laudat anul trecut ca vrea sa faca din strand nici mai mult nici mai putin decit un bazin olimpic. Acesta nu a mai facut nimic in aceasta directie si, probabil, va da vina pe cota de unica de impozitare pentru ca nu i s-a indeplinit visul electoral. "Nu voi mai participa la licitatia privind inchirierea strandului anul acesta. Nu mi se pare o afacere profitabila inchirierea strandului pe o perioada scurta. Ar fi avantajos in situatia in care ar fi concesionat pe o perioada de 10 - 15 ani, pentru ca investitia pe termen lung sa aduca si profit. Nu ma mai intereseaza strandul", ne-a spus concesionarul de anul trecut al strandului, omul de afaceri Ion Manolita.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.