Local

Ionel Duta a facut nani la Colegiul Prefectural

Mihai Boicu
27 apr 2007 1331 vizualizări
Rapoartele de activitate prezentate ieri la sedinta Colegiului Prefectural le-au provocat participantilor un somn mai ceva decit basmele citite de bunici la gura sobei.

Sefii de institutii au facut cu greu fata statisticilor, cifrelor si prezentarilor facute de reprezentatii Directiei Generale a Finantelor Publice, Agentiei pentru Protectia Mediului si Garzii de Mediu. Ionel Duta, directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, a fost rapus de rapoartele de activitate dupa o batalie in care nu a rezistat decit citeva minute. Sosit dupa intrarea prefectului in sala de sedinte, directorul conservator s-a remarcat prin vinisoarele rosii care ii "intinau" albul ochilor, semn de mare "oboseala". Scaunul pe care s-a asezat a fost pentru el ceea ce inseamna un pat pentru un om care nu a dormit 48 de ore, iar rapoartele de activitate au fost cintecele de leagan care l-au purtat in lumea viselor. Duta a cazut intr-un somn agitat, presarat cu momente de trezire brusca, de teama ca va fi prins in aceasta ipostaza. La 20 de minute dupa inceperea Colegiului Prefectural, seful dolofan al DSV a fost vazut dormind ca un prunc, dupa care, parca simtind privirile atintite asupra lui, a tresarit din somn. Dupa numai un minut, Ionel Duta a atipit iar, dupa care s-a trezit brusc dupa scurt timp. Scena s-a repetat pina la finalul sedintei, cind directorul DSVSA a fost salvat de "clopotelul" Ion Oprea, care a declarat inchise lucrarile sedintei. In timpul ce Ionel Duta a tras pui de somn, la Colegiul Prefectural au prezentat informari despre activitatea desfasurata de catre Constantin Grigorica, directorul adjunct al Finantelor, Paul Giurca, directorul Agentiei de Protectiei a Mediului, si comisarul Stan Serban, din partea Garzii de Mediu. Directorul conservator nu fost singurul pentru care lucrarile sedintei au parut plicticoase. Alti sefi au preferat in ca in timpul sedintei Colegiului sa rasfoiasca presa, prefectul Ion Oprea fiind nevoit la un moment dat sa le atraga atentia ca este cazul sa inchida ziarele. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.