Local

Consilierii adjudeni si panceni se plimba prin Europa

Doina Ganea
16 apr 2007 777 vizualizări
40 de alesi locali si functionari vrinceni vor sta 6 zile la Zagreb si Viena

In perioada 16-23 aprilie, o parte dintre consilierii oraselor Adjud si Panciu se afla intr-o calatorie in Croatia. Alesii adjudeni si panceni merg in aceasta excursie organizata de Camera de Comert si Industrie Vrancea alaturi de primarii lor, Constantin Armencea si Ion Petre. Propunerea le-a fost facuta alesilor adjudeni de primarul Costantin Armencea in sedinta ordinara de luna trecuta. Delegatia va calatori in Croatia, unde va poposi 5 zile la un hotel de patru stele din Zagreb, cu prilejul desfasurarii Tirgului International de servicii urbane. Aici, primarii si consilierii vrinceni vor avea intilniri si cu membrii Consiliului administrativ al orasului. Alesii vor vizita apoi capitala Austriei, Viena, unde vor zabovi o singura noapte. Pentru aceasta calatorie bugetele locale vor suporta o cheltuiala de 380 euro pentru fiecare participant. "Trebuie sa aveti bani de buzunar si bani pentru cele doua mese de peste zi, pentru ca miculdejun este inclus in pret. Va trebui sa scoatem din bugetul local

cam 150 de milioane de lei vechi", a spus primarul Constantin Armencea.Tot luna trecuta, Consiliul Local Panciu a aprobat alocarea sumei de 8000 de euro din bugetul orasului pentru finantarea calatoriei la Zagreb a unui numar de 15 alesi locali si 5 functionari din Primaria Panciu. (D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.