Local

Umanistii s-ar putea muta in sediul PSD

Mihai Boicu
1 apr 2005 789 vizualizări
Protocolul incheiat intre Alianta D. A. si PUR nu a functionat la prima sedinta de Consiliu Judetean

Protocolul incheiat intre Alianta D. A. si PUR nu a functionat la prima sedinta de Consiliu Judetean care a avut loc dupa parafarea sa, chiar daca miza nu a fost prea mare. Liberalii si democratii au votat impotriva proiectului prin care Marian Oprisan a propus inchirierea mai multor imobile din domeniul public si privat al judetului. Cei doi consilieri umanisti, vicepresedintele Horia Furtuna si Vasile Gheorghe, au votat pentru proiect deoarece spera ca vor primi un nou sediu intr-unul din imobilele care vor fi inchiriate pe viitor. "Am doua variante. Una este sediul provizoriu in care sta PSD pe Cuza Voda. A doua varianta este cladirea aflata vizavi de sediul PRM. Eu sper sa-l iau pe cel de pe Cuza Voda", ne-a spus plin de speranta Horia Furtuna. Liderul umanist mai spune ca au avut loc negocieri pentru primirea unui sediu, in urma cererii facute, si ca nu i s-a cerut inca nimic in schimb. Pe lista imobilelor care vor fi inchiriate se afla si cel din Bulevardul Republicii nr. 13, unde se afla sediul renovat al PSD. La cladire tocmai s-au terminat reparatiile incepute in anul 2002, care au costat citeva miliarde de lei de la bugetul judetului. In total, Consiliul Judetean Vrancea va inchiria 11 imobile, dar preturile nu se cunosc deocamdata.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.