Național

Coloana de stiri sportive:Hănescu iernează pe locul 90

Ziarul de Vrancea
28 nov 2011 623 vizualizări
Tenismanul Victor Hănescu se menţine pe locul 90, cu 600 puncte, în clasamentul ATP dat publicităţii ieri, iar Adrian Ungur se află pe 114, cu 501 puncte. La dublu, Horia Tecău se menţine pe locul 12, cu 4.310 puncte.

Clasamentul primilor zece tenismeni arată astfel: 1(1). Novak Djokovic (Serbia) – 13.675 p; 2 (2). Rafael Nadal (Spania) – 9.575 p; 3(4). Roger Federer (Elveţia) – 8.170 p; 4 (3). Andy Murray (Marea Britanie) – 7.380 p; 5 (5). David Ferrer (Spania) – 4.880 p; 6 (6). Jo-Wilfred Tsonga (Franţa) – 4.335 p; 7 (7). Tomas Berdych (Cehia) – 3.700 p; 8 (8). Mardy Fish (SUA) – 2.965 p; 9 (9) Janko Tipsarevic (Serbia) – 2.595 p; 10 (10). Nicolas Almagro (Spania) – 2.380 p.


Rusoaicele au refuzat Clujul


Directorul sportiv al vicecampioanei la handbal feminin U Jolidon Cluj, Cosmin Sălăjan a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că adversara Dinamo Volgograd, din optimile Cupei Cupelor, a refuzat să joace ambele manşe la Cluj.  "Le-am propus să joace la Cluj, la fel cum am făcut norvegiencele de la Levanger, dar ne-au refuzat. Ne-au propus şi ei să jucăm ambele manşe în Rusia, dar am refuzat noi, pentru că nu ne-au convenit condiţiile oferite. Aşa că, meciul tur se va juca la Cluj, în 4-5 februarie, iar cel retur în Rusia, o săptămînă mai tîrziu", a declarat Cosmin Sălăjan. 


PSG nu schimbă antrenorul


Directorul sportiv al grupării Paris Saint-Germain, Leonardo, a dat asigurări, duminică, după înfrîngerea din meciul cu Olympique Marseille, scor 0-3, în campionatul Franţei, că postul lui Antoine Kombouaré nu este în pericol. Îîntrebat dacă Antoine Kombouaré trebuie să se teamă de demitere, Leonardo a răspuns: "Nu s-a pus nici un moment problema unei demiteri. El rămîne antrenor". Leonardo a adăugat că eşecul de duminică nu schimbă ideile despre echipă şi campionat. Formaţia Olympique Marseille a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Paris Saint-Germain, într-un meci contînd pentru etapa a XV-a a campionatului Franţei. Golurile au fost marcate de L. Rémy '9, Amalfitano '65 şi A. Ayew '84. În clasament conduce Montpellier, cu 33 de puncte, urmată de Paris Saint-Germain, cu 30 de puncte, şi de OSC Lille, cu 28 puncte.


Cruyff dă Ajax în judecată


Olandezul Johann Cruyff, alături de alţi zece antrenori de la tineret de la Ajax Amsterdam, îi va acţiona în instanţa pe membrii Colegiului Comisarilor grupării batave, deoarece nu a fost consultat în privinţa numirii lui Louis van Gaal ca director general. Potrivit cotidianului De Telegraaf, Cruyff, alături de alţi zece antrenori, între care Dennis Bergkamp şi Wim Jonk, a decis să dea în judecată Colegiul Comisarilor, unde el este membru de onoare, pentru a "rupe" contractul lui Louis van Gaal şi a directorilor Danny Blind şi Martin Sturkenboom. Preşedintele clubului Ajax Steven Ten Have nu a dorit să se pronunţe în privinţa acestei probleme, limitîndu-se a spus că nu a primit nicio informaţie în acest sens. Louis van Gaal va deveni director general la Ajax Amsterdam în iulie 2012, şi va forma noua conducere a clubului alături de Danny Blind (director sportiv) şi Martin Sturkenboom (director comercial).


Juventus nu-l vrea pe Tevez


Directorul sportiv al clubului Juventus Torino, Giuseppe Marotta, a declarat, că torinezii nu sînt interesaţi de achiziţionarea argentinianului Carlos Tevez de la Manchester City, aşa cum a scris presa internaţională. "Tevez nu ne interesează. Absolut deloc", a spus Marotta. Conform presei internaţionale, Tevez este dorit de cluburi precum AC Milan, Inter Milano sau Juventus, precum şi de echipe din Spania sau Anglia. Carlos Tevez este în conflict cu antrenorul echipei Manchester City, Roberto Mancini, deoarece a refuzat să intre în joc la meciul cu Bayern München, din Liga Campionilor, disputat la 27 septembrie. Atacantul, care nu a mai jucat de atunci pentru Manchester City, a plecat în Argentina fără acordul clubului.


Vilanova a fost externat


Antrenorul secund al formaţiei FC Barcelona, Francesc "Tito" Vilanova, operat marţea trecută de o tumoare la glanda parotidă, a fost externat luni, a anunţat clubul catalan pe site-ul oficial.  FC Barcelona a anunţat că tehnicianul a părăsit spitalul Vall d'Hebron după ce medicii au apreciat că evoluţia postoperatorie este foarte bună.  "El îşi va continua recuperarea acasă încă 3-4 săptămîni", a precizat sursa citată. Tito Vilanova, secundul lui Josep Guardiola la FC Barcelona, a fost supus, marţea trecută, unei intervenţii chirurgicale pentru o tumoare la glanda parotidă. Vilanova a fost operat la spitalul Vall d'Hebron de o echipă specializată în chirurgie maxilofacială.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.