Național

N-a fost să fie Dracula Park, e Terra Park

Ziarul de Vrancea
16 oct 2011 2470 vizualizări
Primul parc de distracţii din România s-a deschis la Bucureşti

Primul parc de distracţii al Capitalei, Terra Park, o investiţie de peste 25 milioane de euro, le-a adus bucureştenilor 30 de echipamente noi, asemenea celor din marile capitale din Europa şi din lume. În cei 30.000 de metri pătraţi ai Terra Park sînt montate pentru început 17 echipamente de exterior şi 13 de interior. Printre vedetele Terra Park se numără Z Force Tower, platforma care se se ridică la o înălţime de 53 m, popularul Rollercoaster, cu un traseu de 310 metri şi o înălţime maximă de rulare de 11 metri, precum şi Hydrolift-ul, toboganul de apă cu bărci, care permite coborârea de la o înălţime de 15 metri. Nu lipsesc nici echipamentele clasice din parcurile de distracţii europene: roţi panoramice, bumper-cars, trenuleţe şi carusele pentru toate vîrstele.
Terra Park dispune de parcare proprie de aproximativ 500 de locuri şi oferă toate facilităţile şi serviciile specifice (zona de alimentatie de tip food court, magazin de suveniruri, spaţii de evenimente).
Pentru a se putea bucura de aceste distracţii, vizitatorii trebuie să îşi încarce cardul primit la intrare, cu puncte, ce pot fi folosite şi la restaurante şi la parcare. Încărcarea cardului cu un punct costă un leu, cu 50 de puncte -50 de lei, cu 80 de puncte - 70 de lei, iar cu 120 de puncte costă 100 de lei. Distracţiile pentru copii costă 5 puncte, cele destinate familiilor, 10 puncte, iar pentru distracţiile extreme se consumă 15 puncte. "Terra Park va funcţiona pe toată durata anului, mai puţin în lunile ianuarie şi februarie. În parc vom avea circa 120 de angajaţI", a spus Doina Gânoe, directorul general al societăţii Rami-Dacia, dezvoltatorul proiectului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.