Național

Intr-un minut pe internetul romanesc sint 36.554 de vizitatori unici

Ziarul de Vrancea
24 aug 2011 640 vizualizări
Monitorizarea a fost facuta de trafic.ro si se refera doar la site-urile romanesti afiliate

Într-un minut pe internetul românesc sint 36.554 de vizitatori unici, se înregistreaza 10.220 de cautari, 36.659 de vizite si 67.659 de afisari, iar cele mai vizitate site-uri sint cele de sport si de stiri, potrivit unui studiu facut de trafic.ro cu ocazia lansarii noilor statistici în timp real. Pentru studiu a fost ales minutul cu cele mai multe afisari de vineri, 12 august, de la 14.05.00 la 14.05.59. A fost un minut încarcat, în comparatie cu media lunii iulie, cind s-au înregistrat 8.120 de vizite si 44.980 de afisari pe minut. În minutul analizat au fost înregistrate 10.220 de cautari, ceea ce înseamna mai mult de 167 de cautari pe secunda. Dintre acestea, 98% au fost pe Google, 1,6%, pe Yahoo si 0,4%, pe Bing. Topul cuvintelor cheie utilizate include: jocuri (122 de cautari), ziare (76 de cautari), jocuri online (62 de cautari), rezultate bac (30 de cautari), sport (20 de cautari), dex (18 de cautari), mersul trenurilor si cazare paltinis (cite 17 cautari), horoscop (16 cautari) si vremea (13 cautari).
Într-un minut, numai 474 de vizitatori au intrat pe site-urile românesti de pe dispozitive mobile. În acel moment, cele mai citite stiri erau: "Lectie deschisa de portugheza cu Cristiano Ronaldo: a umilit un reporter care nu putea pronunta Coentrao!" (Sport.ro, 142 de vizualizari), "U Cluj si-a prezentat noul atacant înainte de meciul cu Steaua" (Sport.ro, 95 de vizualizari), "Iubitul Andreei Spataru a fost retinut pentru 24 de ore" (Click.ro, 67 de vizualizari).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.