Național

Un deputat PDL pare sa-l infrunte pe presedinte

Ziarul de Vrancea
17 feb 2011 716 vizualizări
"La umbra dumneavoastra rar creste iarba", i-a spus Nicusor Paduraru lui Traian Basescu, potrivit unei inregistrari obtinute de un post de televiziune n "cine trebuia sa inteleaga, a inteles", a explicat ieri enigmatic deputatul

Deputatul PDL de Iasi Nicusor Paduraru a declarat ieri referindu-se la inregistrarea afirmatiilor sale din cadrul intilnirii dintre presedintele Traian Basescu si parlamentarii PDL, ca sensul acestora a fost inteles de cei care trebuia sa il inteleaga. Potrivit unor inregistrari difuzate de Antena 3, deputatul PDL de Iasi Nicusor Paduraru i-a spus lui Basescu, marti, ca isi doreste sa apara un lider PDL care sa aiba curajul sa il contrazica pe sefului statului, cu argumente. El le-a solicitat, totodata, jurnalistilor, sa nu il foloseasca pe post de arma. "Eu nu birfesc pe teme care sa zicem ca au fost subiect de discutie in interiorul partidului si cred ca nimeni dintre oamenii politici nu ar trebui sa o faca. în ceea ce ma priveste, sint un om de principii. Nu voi birfi niciodata pe marginea discutiilor interne din partid si nici nu voi permite sa fiu folosit ca arma, asa cum se incearca in aceste zile", a spus Padureanu. El le-a spus jurnalistilor ca nu este problema sa de unde au inregistrarile discutiilor dintre parlamentarii PDL si presedintele Traian Basescu si le-a urat sa fie sanatosi. "Romania are putini oameni politici puternici si uneori ei trebuie sa aiba o voce la fel de puternica, pentru ca uneori tara are nevoie de ei. Sensul lucrurilor spuse l-ati inteles cu certitudine. Cei care trebuie sa inteleaga l-au inteles. Nu incercati sa ma folositi", a mai spus deputatul. Potrivit unor inregistrari difuzate de Antena 3, deputatul PDL de Iasi Nicusor Paduraru i-a spus presedintelui ca in jurul sau "foarte greu creste si iarba".


Ce le-a mai spus Basescu sefilor PDL


Presedintele Traian Basescu le-a spus liderilor locali ai PDL, la intilnirea de marti seara, ca rolul acestora este sa ii convinga pe parlamentari ca este nevoie de un premier tehnocrat, au declarat surse oficiale. Conform surselor citate, presedintele sustine in continuare ideea unui premier tehnocrat, iar inlocuirea lui Emil Boc va fi facuta inaintea Consiliului National de Coordonare al PDL, unde acesta ar urma sa-si anunte candidatura pentru un nou mandat de presedinte al partidului. Sursele mentionate au mai sustinut ca presedintele le-ar fi spus liderilor locali ai PDL ca pentru credibilizarea guvernarii, atit in tara, cit si in plan extern, este necesar un premier tehnocrat, specialist in economie, iar presedintii de organizatii judetene vor trebui sa explice acest lucru si parlamentarilor partidului. Aceasta propunere, cu un premier tehnocrat, cu expertiza in economie, ar fi fost discutata si cu reprezentanti ai PPE sau chiar luata la initiativa PPE. Aceleasi surse mai spun ca Boc ar urma sa demisioneze atunci cind vor fi clarificate aceste probleme, dupa care va fi organizat CNC al PDL, care a fost aminat oficial cu doua saptamini, pina dupa Congresul UDMR.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.