Național

Sergiu Nicolaescu despre Szoby Cseh: Un timpit

Ziarul de Vrancea
1 feb 2011 543 vizualizări
Sergiu Nicolaescu l-a numit "timpit" si "idiot" pe Szoby Cseh, la aflarea vestii ca celebrul cascador a colaborat cu politia politica

Regizorul spune ca nu poate ierta niciodata un turnator care s-a dus singur la Securitate pentru a face ordine in cinematografia romaneasca: "Ce ordine faci tu, ma, idiotule?". Nicolaescu le-a declarat celor de la inpolitics.ro ca primul lui impuls cind s-a vorbit prima data de colaborarea lui Szoby Cseh cu Securitatea a fost sa-i ia apararea, pentru ca turnatori erau multi atunci, asa erau vremurile. însa cind a vazut declaratia lui, ca s-a dus de bunavoie si nesilit de nimeni la Securitate, ca sa faca curatenie in cinematografia romaneasca, i-a trecut: "Szoby Cseh e un timpit! Este clar pentru mine, baiatul asta este un mare timpit! Pai, faci tu ordine, ma, idiotule, in cinematografie? Ordinea Securitatii?".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.