Național

Apararea lui Falca: Ajungem sa combatem ce spun sase oameni dupa patru sticle de bautura

Ziarul de Vrancea
13 dec 2010 372 vizualizări
Declaratia sa vine dupa ce in presa au aparut inregistrari din care reiese ca ar fi oferit, pe criterii politice, proiecte in valoare de 5 milioane de euro

Primarul Aradului, Gheorghe Falca (PDL), neaga ca ar fi oferit proiecte in valoare de cinci milioane de euro contra unor voturi la alegerile pentru postul de deputat din Colegiul 3 Hunedoara, cum a relatat presa citind inregistrari audio atribuite unor reprezentanti ai PDL Hunedoara.

El a declarat simbata ca in inregistrari pot fi auziti "sase oameni, la ora unsprezece noaptea, dupa patru sticle de bautura". "îmi pare rau ca ajungem sa combatem ce spun sase oameni, la ora unsprezece noaptea, dupa patru sticle de bautura. Am ajuns la nivelul la care o inregistrare a unor oameni beti devine subiect national. Cum as putea oferi proiecte de cinci milioane de euro din postura de primar al Aradului?", a spus Falca.

El a afirmat ca este dezamagit ca presa nu scrie despre productia industriala a Romaniei care "a crescut cu 4,8% in primele zece luni fata de 2009".


"Falca, draci, laci"¦"


Presa a relatat faptul ca in inregistrari audio in care apar reprezentanti ai PDL Hunedoara este mentionat si numele lui Gheorghe Falca, care ar fi incercat sa cumpere voturi la alegerile recente din judet, oferind sprijin pentru proiecte locale de cinci milioane de euro. "A fost o serie intreaga de personalitati. Vicepresedintele Consiliului Judetean de la Arad, Dragan, Cristi Dragan... Falca..., draci, laci. Aduci ministri, il aduci pe Igas, o aduci pe Udrea, le promiti la astia proiecte... Eu le-am spus «ba, baieti, eu nu mai scot un cuvint cu astia». De ce? Ala de Buces, Banita, Sintamarie, Teliuc, nemernicu\' ala de Pupeza, Sarmizegetusa, cu ala, cu dobitocul ala de la Riu\' de Mori... Bun... Cu 10-12 am negociat de doua ori si am luat m... de acolo. Si zice «si eu am luat m... de trei ori»", se arata intr-o inregistrare difuzata de presa. La discutii participa, potrivit relatarilor presei, alaturi de Cristian Vladu, presedintele PDL Calan, directorul OPC Hunedoara, directorul Casei de Cultura din Calan si mai multi membri de la tineretul PDL Hunedoara.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.