Național

Iarna calda, cu temperaturi peste medie

Ziarul de Vrancea
11 nov 2010 491 vizualizări
Prognoza meteorologica sezoniera pentru intervalul noiembrie-ianuarie arata ca vremea va fi mai blinda decit media climatologica a acestei perioade, a anuntat ieri Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

"Din ce vedem acum pe harti putem spune ca ne asteapta o iarna normala, chiar una mai blinda decit normala. Iata ca acum putem contrazice cu argumente informatiile aparute in spatiul public in urma cu mai bine de o luna potrivit carora ne astepta cea mai grea iarna din ultimii nu stiu citi ani", a declarat directorul ANM, Ion Sandu. Acesta nu a exclus insa posibilitatea ca in anumite perioade de timp si in anumite zone sa apara fenomene meteo extreme, aratind insa ca acestea vor putea fi prognozate cu maximum 10 zile inainte de a se produce. "Asta nu inseamna ca nu putem avea, intr-o anumita zona, o perioada de o saptamina sau chiar mai mult cu minus 35 de grade sau cu zapada de zeci de centimetri. Totul depinde de modul in care ceea ce vedem acum pe harti se va distribui pe teritoriul tarii si pe durata fiecarei luni, lucru pe care stiinta nu-l poate prevedea momentan decit cu 10 zile inainte. însa din ce vedem acum nu putem spune ca ne asteapta o iarna extrema si mai degraba una normala", a declarat seful ANM.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.