Național

PDL isi cauta sef: o femeie frumoasa si desteapta

Ziarul de Vrancea
16 oct 2010 490 vizualizări
Acestea ar trebui sa fie principalele calitati ale viitorului presedinte PDL, in opinia unuia dintre actualii lideri, Ioan Oltean

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat vineri ca ar vota pentru functia de presedinte al partidului "o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata". Ioan Oltean a facut aceste afirmatii dupa ce a fost intrebat de un jurnalist daca partidele din Romania sint pregatite sa fie conduse de o femeie, el refuzind sa raspunda initial la o alta intrebare referitoare la o posibila candidatura la sefia PDL a Elenei Udrea. "De ce nu? Poporul acesta este unul misogin? Eu nu sint misogin, asa ca eu as vota o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata. De ce nu? Frumoasa, desteapta si bine intentionata, cu cunostinte vaste si cu dorinta de a face ceva in tara aceasta", a subliniat Ioan Oltean. în ceea ce priveste numele vehiculate in cursa pentru sefia PDL, Ioan Oltean a spus ca, in prezent, functia de lider politic a premierului nu este in pericol. "în acest moment, functia de presedinte (al PDL - n.r.) a lui Emil Boc nu e in pericol. Depinde cum evolueaza guvernarea in continuare", a declarat Ioan Oltean, care a adaugat ca este posibil ca alegerea conducerii centrale a PDL sa aiba loc in martie-aprilie 2011. întrebat ce parere are despre o posibila candidatura a lui Vasile Blaga, Ioan Oltean a spus ca acesta ar putea fi un candidat redutabil la sefia PDL. "Vasile Blaga nu a spus ca va candida. E o posibilitate legata de o anumita conditionalitate. Vasile Blaga este un lider puternic al partidului, ar putea fi un candidat excelent la functia de presedinte. Vom trai si vom vedea ce se va intampla in continuare", a afirmat el. întrebat ce alti candidati ar mai putea aparea, Oltean a spus ca, in total, sint zece personalitati ale partidului care ar putea aspira la functia de lider. "Din cei 20 de oameni politici puternici nominalizati la nivelul partidelor politice, zece sint din PDL. Deci toti cei zece ar putea fi lideri politici", a spus Ioan Oltean.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.