Național

Hotii i-au furat lenjeria ziaristului Ion Cristoiu

Ziarul de Vrancea
6 dec 2005 5259 vizualizări
Casa sa de la Gagesti a fost sparta la sfirsitul saptaminii trecute.

Casa cunoscutului publicist Ion Cristoiu, din satul Gagesti, comuna Bolotesti, a fost calcata de hoti, la sfirsitul saptaminii trecute. Dupa cum ne-au spus politistii, in noaptea de vineri spre simbata, autori necunoscuti au patruns in casa de la tara a lui Ion Cristoiu de unde au furat mai multe produse electronice si obiecte de uz casnic. "Acum vreo doua saptamini, fiul meu a venit cu o echipa de la TVR si a filmat o emisiune care s-a difuzat ulterior pe post. Atunci cred ca au vazut hotii ce este in casa. S aptamina trecuta, cind a cazut prima zapada, acestia au sarit gardul si au escaladat un geam. Au gasit o fereastra care avea gratiile mai labartate si au deschis geamul prin fortare. Au furat din casa televizorul, aspiratorul, mai multe produse electronice, dar si lenjerii. Cred ca au fost mai multi, pentru ca nu avea cum, un singur om, sa scoata un televizor pe un gemulet", ne-a declarat Eugenia Cristoiu, mama publicistului, care locuieste singura in casa din apropiere. Aceasta a fost si cea care a anuntat politia din comuna despre producerea furtului. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa, impreuna cu criminalistii, care au ridicat amprentele ramase in locuinta, dar hotii nu au fost inca prinsi. Eugenia Cristoiu banuieste ca autorii furtului ar putea fi niste vecini, pe care fiul sau i-a ajutat in ultimii ani si le-a bagat si apa si curent electric in casa. Dupa declaratia Eugeniei Cristoiu, valoarea prejudiciului se ridica la aproximativ 1.500 RON (15 milioane de lei vechi). Politistii vrinceni continua cercetarile pentru identificarea si prinderea autorilor. Mama juranlistului Ion Cristoiu nu se teme ca ar putea fi atacata de hoti, intrucit, spune ea, nu are o avere prea mare. Totusi, jurnalistul Ion Cristoiu se declara ingrijorat de siguranta mamei sale dupa aceasta spargere, stiut fiind ca hotii pot avea iesiri neprevazute daca sint prinsi asupra faptului. (M. IRIMIA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.