Național

Udrea: Realitatea TV ar trebui sa se numeasca Manipularea TVT

Ziarul de Vrancea
10 iul 2010 651 vizualizări
Ministrul democrat-liberal al Turismului, Elena Udrea, a acuzat, ieri, Realitatea TV de manipulare, pentru ca ar fi transmis "cu insistenta" stiri false, "impinse agresiv", potrivit carora ministrul ar fi impartit pantofi cu toc sinistratilor sau i-ar fi dat cadou o bicicleta unui batrin.

"Ca Realitatea TV ar trebui sa se numeasca Manipularea TV, este un adevar recunoscut. O spun o data in plus pentru modul in care prezinta actiunile autoritatilor de la inundatii. Manipularea TV a transmis cu insistenta o stire falsa in care se sustine ca as fi dat o bicicleta unui sinistrat, in loc sa il ajut sa isi refaca casa", scrie Udrea pe blogul personal.

Udrea sustine ca a facut cadou o bicicleta unui batrin din Gidinti care nu era, insa, afectat de inundatii si care a impresionat-o "cu modul direct, onest si hitru in care i-a prezentat situatia lui ca pensionar". Udrea spune ca batrinul nu i-a cerut nimic, dar a dorit sa ii faca un cadou pentru ca a fost "cucerita" de modul in care batrinul a pus problema solutiilor la criza adoptate de Guvern si pentru ca bicicleta pe care o avea cu el era ruginita si veche. Udrea afirma ca ar fi preferat ca respectiva televiziune sa nu prezinte episodul, pentru ca gestul nu a fost facut pentru a aparea la televizor si se declara convinsa ca jurnalistul prezent pe teren stia foarte bine care sint faptele. O alta "stire falsa, impinsa agresiv" pe care o descrie Udrea este cea potrivit careia a impartit pantofi cu toc sinistratilor din Saucesti. Udrea sustine ca au fost, de fapt, 20 de tone de ajutoare strinse de la firme pe care nu au reusit sa le trieze, preferindu-se varianta de a fi transportate imediat. Ministrul afirma ca printre ajutoare erau si tricouri, pantaloni, geci, dar postul de televiziune amintit a preferat sa prezinte respectiva pereche de pantofi cu toc. "Au incercat o manipulare ieftina. Dincolo de faptul ca si femeile din Saucesti, mai ales cele tinere, sint elegante si nu mai poarta de mult galosi", afirma Udrea. Ministrul incheie spunind ca nu se asteapta ca trustul Realitatea "sa renunte la manipulari", pentru ca "in definitiv, din asta si-a facut averea patronul trustului". Udrea mai sustine ca statul roman plateste din buget 400 de milioane de euro pagubitilor FNI, iar, in loc sa faca teledonuri, trustul Realitatea ar trebui sa inceapa prin a isi plati datoriile catre fisc. "Asa ii vor ajuta cu siguranta pe cei afectati si nu prin campanii de manipulare", conchide ministrul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739407 zile, 30 minute, 18 secunde
Daca ar dori pitipoanca sa nu-i fie mediatizate actiunile s-ar duce in tara fara sa faca atata publicitate in jurul ei.O deranjeaza faptul ca nu toata lumea o pupa in fundul ala urias,de inghitit bani citeste integral
, acum 739407 zile, 30 minute, 18 secunde
Faptul ca statul plateste 400 milioane euro despagubiri de pe urma FNI,mosit pe vremea cand si chiorpacul era in guvern,nu arata decat incapacitatea institutiilor statului de a corecta astfel de citeste integral
, acum 739407 zile, 30 minute, 18 secunde
Din Cocos nu faci gaina Nici din tzatza gospodina Din tzambal nu faci pian Nici din Leantza politician...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.