Național

Facilitati la plata pentru restantierii la intretinere cu venituri mici

Ziarul de Vrancea
24 iun 2010 684 vizualizări
Persoanele cu venituri pe familie sub 1000 de lei si care au datorii la intretinere isi vor putea plati restantele, fara penalitati, intr-un interval de un an - a decis ieri Camera Deputatilor.

In propunerea initiala de modificare a legii privind asociatiile de proprietari, plafonul pina la care restantierii urmau sa fie scutiti de penalitati era de 600 lei, insa el a fost majorat la 1.000 lei de Comisia juridica, printr-un amendament depus de Bogdan Ciuca (PC). Propunerea legislativa de scutire a restantierilor de la plata penalitatilor a fost depusa de 43 de deputati si senatori din toate partidele, majoritatea apartinind grupului PSD^PC. Initiatorii sustin ca proiectul vine atit in sprijinul populatiei cu venituri reduse, cit si al furnizorilor care isi vor putea recupera mai usor datoriile. Guvernul nu a sustinut initiativa legislativa, insa Camera Deputatilor este for decizional.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739422 zile, 5 ore, 39 minute, 56 secunde
foarte tare!si cine va verifica veridicitatea \"plafonului\", astfel incat sa nu se mai arunce cu bani aiurea?iar minunatului ENET cine-i va achita penalitatile la bugetul de stat si la furnizorul de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.