Național

Patriciu spune ca PNL nu-i datoreaza lui nimic, mai putin 700.000 euro

Ziarul de Vrancea
20 apr 2010 408 vizualizări
Partidul National Liberal nu are datorii catre Dinu Patriciu, insa are de platit unei firme a omului de afaceri suma de 700.000 de euro

"PNL nu-mi datoreaza nimic mie, personal", a declarat Patriciu cind a fost intrebat daca are de primit bani de la liberali, precizind insa ca acestia au o datorie catre o firma controlata de el. "Una dintre firmele la care am actiuni (Odyssey-nr) a avut contract cu PNL in campania electorala. Este o problema pe care trebuie sa o rezolve cele doua parti", a sustinut Dinu Patriciu, mentionind ca detine 60% din Odyssey. Intrebat despre o eventuala promisiune facuta liberalilor cum ca ar suportat el cheltuielile din campanie pentru organizarea evenimentelor, Patriciu a spus ca el a avut doar o contributie "in limita legii". PNL ar avea datorii de aproximativ 3 milioane de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.